Ζητείται Ελπίς…

Δημοσιεύουμε παρακάτω επιστολή συναδέλφου για την έως τώρα αδράνεια του ΣΕΤΑΠ και της ΟΤΟΕ για το θέμα του RBU.

Κατανοούμε τον θυμό και την αγανάκτηση του συναδέλφου αλλά πιστεύουμε ότι ο αγώνας είναι μπροστά μας όχι μόνο για το RBU αλλά και για τα επόμενα δύσκολα που έρχονται.

Συνιστούμε ψυχραιμία για να σπάσουμε το φόβο, υπομονή γιατί ο αγώνας για την προάσπιση των θέσεων εργασίας θα είναι μακρύς και δύσκολος. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους συναδέλφους.

…………………………………………………………..

Ζητείται Ελπίς…

(Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μέσα σε μια φάση τραγική)

Είμαι εργαζόμενος στo RBU και κλαίω την μοίρα μου. Γιατί;

Η διαπραγμάτευση για την τύχη μου θα γίνει ανάμεσα στον εργοδότη (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) και τον αντιπροσωπευτικό σύλλογο εργαζομένων τον ΣΕΤΠ(τον εργοδοτικό). Καλύτερη τύχη θα είχα αν πήγαινα μόνος μου παρά με τα κουτσαβάκια της Διοίκησης.

Ακόμα χειρότερα στην διαπραγμάτευση θα συμμετέχει και η ΟΤΟΕ η οποία δεν έχει βγάλει άχνα εδώ και 2 μήνες με ηγέτη τον ΚΟΥΚΟ που μας διαβεβαίωνε στην συνέλευση του ΣΕΤΑΠ ότι η απόσχιση θα είναι casus belli.

O σύλλογος μου ο ΣΕΤΑΠ τηρεί εν υπνώσει αφού την 18/7 θα προσπαθήσει να συγκροτήσει νέα διοίκηση μετά τις εκλογές του ΙΟΥΝΙΟΥ. Χαλλλλλλλαρά!!!

Η κυβέρνηση στην ΕΛΛΑΔΑ πλέον είναι αυτοδύναμη Ν.Δ. με αρχηγό τον ΚΟΥΛΗ. Σιγά μην δημιουργήσει εμπόδια η νέα κυβέρνηση στα σχέδια ΤΡΑΠΕΖΑΣ και INTRUM. H εικόνα που θέλει να παρουσιάσει είναι η εικόνα μιας τεράστιας ξένης επένδυσης στο χώρο της ελληνικής οικονομίας που ίσως έλξει και άλλους παίκτες στο πεδίο αυτό.

Κάθε μέρα που περνά τόσο για μένα όσο και για τους συναδέλφους στο RBU  είναι δύσκολη αν όχι τυραννική διότι βλέπουμε να πλησιάζει η ημέρα της ατομικής συνάντησης και δεν βλέπουμε φως στο τούνελ, δεν βλέπουμε να πραγματοποιείται η συμφωνία που θα μας διαβεβαίωνε ότι δεν θα έχουμε βλαπτικές συνέπειες αν αρνηθούμε να μεταφερθούμε στο νέο σχήμα ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – INTRUM και ζητήσουμε να παραμείνουμε υπάλληλοι στην Τράπεζα Πειραιώς.

Πιστεύω στο τέλος αυτής της περιπέτειας κανείς υπάλληλος στο RBU δεν θα είναι ίδιος όπως πριν. Δυστυχώς όπως πάνε τα πράγματα ό,τι πιθανόν κερδίσουμε σε αυτόν τον αγώνα θα μας τα φάνε γιατροί και δικηγόροι!!!! Διότι θα έχουμε φθαρεί ψυχικά και σωματικά και επιπλέον θα έχουμε χάσει δικαιώματα που είχαμε και θα πρέπει να τα διεκδικήσουμε νομικά…

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ανακ. Συσπείρωσης, Συνδικαλιστικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022