ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΚΕΑΤΕΠ κάλεσμα από τη νέα δασκάλα της ομάδας  Ελεάνα Τσίχλη*

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΠΟΚΕΑΤΕΠ για την θεατρική ομάδα.

 

«Το θέατρο είναι μια τέχνη συνόλου, μια τέχνη που από πάντα για να συμβεί έπρεπε οι άνθρωποι να συναντηθούν, να συνεργαστούν, να αναπνεύσουν μαζί·να συγκινηθούν. Και είναι πάντα όμορφη διαδικασία να βρίσκεις ενδιαφέροντες συνοδοιπόρους για τέτοιου είδους ταξίδια ομαδικά. Αυτή τη χρονιά έχω την χαρά να συμμετέχω κι εγώ στην παρέα της θεατρικής ομάδας ΠΟΚΕΑΤΕΠ ως σκηνοθέτιδα.

Σε πρώτη φάση, οι συναντήσεις μας θα εστιάζουν στην γνωριμία με την τέχνη και τη μεθοδολογία του θεάτρου, τη  διερεύνηση βασικών τεχνικών και  θεατρικών μεθοδολογιών μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις και την εξέλιξη των εκφραστικών μέσων (σώμα, φωνή, κλπ) των συμμετεχόντων.

Σε μια δεύτερη φάση, και μετά την πρώτη γνωριμία και εξοικείωση, η ομάδα θα επικεντρωθεί στην επιλογή και ενασχόληση με κάποιο συγκεκριμένο θεατρικό έργο, θα προσεγγίσουμε ρόλους και θα στοχεύσουμε στην δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης, που θα παρουσιαστεί την άνοιξη.

Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται σε όλους όσους έχουν την διάθεση να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου, ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας ή προηγούμενης συμμετοχής στην θεατρική ομάδα. Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη την καθημερινότητα με τις δυσκολίες και τα άγχη της και φροντίζουμε να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να διασκεδάσουμε, να μάθουμε και να επικοινωνήσουμε. Ανυπομονώ να συναντηθώ με τα ήδη υπάρχοντα και έμπειρα μέλη της ομάδας, αλλά ελπίζω και με νέους συμμετέχοντες, με αναπάντεχες προσθήκες. Είμαι σίγουρη πως έρχεται μια αξέχαστη χρονιά!».

———————————————————————————————-

 

Σε αυτό το ουσιαστικό και αισιόδοξο μήνυμα, ενώνουμε και εμείς οι άνθρωποι του ΠΟΚΕΑΤΕΠ τις ευχές μας και σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί πολλές ξεχωριστές εμπειρίες έως την τελική δηλ. τη χαρά που έρχεται από το στήσιμο του κόσμου της παράστασης.

Τα μαθήματα, διάρκειας 2h &15΄ πραγματοποιούνται αρχικά μία φορά την εβδομάδα (προχωρώντας για παράσταση οι συναντήσεις προοδευτικά αυξάνονται), κάθε Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα  του ΣΕTAΠ, Αμερικής 10, 3ος  όροφος.

Δίδακτρα: Πρώτος κύκλος 10 συναντήσεων: 60€

Έναρξη: Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 στις 6.30 μ.μ.

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Τζένη Λιαρομάτη: 6944180908, jliaromati@gmail.com

Κατερίνα Σοφικίτου: 6937009784 &  ksofiki@hotmail.com

Διευκρινίζεται ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή όλων. εργαζομένων ή συνταξιούχων, στα μαθήματα είναι η εγγραφή στο ΠΟ.Κ.Ε.Α.Τ.Ε.Π. (εισφορά 2€ μηνιαίως, που παρακρατείται από τη μισθοδοσία), ενώ για τους μη εργαζόμενους στον Όμιλο- φίλους του ΠΟΚΕΑΤΕΠ, η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής  (24 ευρώ).

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ενημέρωση, ΠΟΚΕAΤEΠ

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022