ΠΟΚΕΑΤΕΠ: ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ “Μέση Ηλικία Η Ζωή μετά τα σαράντα”

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω τις ανακοινώσεις του ΠΟΚΕΑΤΕΠ για την λέσχη ανάγνωσης βιβλίου Αθήνας και τα διαδικτυακά σεμινάρια Μέση Ηλικία ΗΖωή μετά τα σαράντα

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Η Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου της Αθήνας καλεί και φέτος τα μέλη της, τα μέλη του ΠΟΚΕΑΤΕΠ και τους φίλους των μελών να πλαισιώσουν την ομάδα για το νέο ταξίδι στους τόπους της ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας και όχι μόνο.

Οι συναντήσεις της Λέσχης είναι μηνιαίες, διαρκούν 2-2½ ώρες και πραγματοποιούνται στα γραφεία του ΠΟΚΕΑΤΕΠ (Κάνιγγος 23, 3ος όροφος) ή στην αίθουσα του Συλλόγου Συνταξιούχων (Αμερικής 6, 6ος όροφος), στις 5.00μ.μ. Και οι δύο αίθουσες δίνουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας με τήρηση των όρων ασφάλειας της υγείας (απόσταση 1,5-2 μέτρα και βέβαια μάσκα). Η ημέρα των συναντήσεων θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση με όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Σε περίπτωση που όσοι δηλώσουν συμμετοχή δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ζωντανές συναντήσεις θα εξεταστεί η δυνατότητα λειτουργίας μέσω διαδικτυακών συναντήσεων με χρήση της πλατφόρμας ZOOM.

Για τις ζωντανές συναντήσεις ο αριθμός των μελών δεν πρέπει να υπερβαίνει ούτε να υπολείπεται τους 9 (+/- 1) ενώ στις διαδικτυακές δεν θα υπερβαίνει τους 15.

Δεν απαιτείται καταβολή διδάκτρων

Διευκρινίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των εργαζομένων και συνταξιούχων στη Λέσχη είναι η εγγραφή στο ΠΟ.Κ.Ε.ΑΤΕ.Π. και, για τους μη έχοντες σχέση με τον Όμιλο,  η προπληρωμή της ετήσιας συνδρομής (24 Ευρώ). Η συμμετοχή αυτών που δεν έχουν σχέση με τον Όμιλο δεν μπορεί να υπερβαίνει το 20% του συνόλου των μελών της ομάδας.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνει με αποστολή e_mail όπου θα δηλώνεται το ονοματεπώνυμο, η προτιμώμενη ημέρα συναντήσεων και ο προτιμώμενος τρόπος (φυσική παρουσία ή διαδίκτυο).

Προθεσμία υποβολής η 31 Οκτωβρίου 2020.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Γιάννη Καζάκο  (6973697255, ykazakos@gmail.com

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ “Μέση Ηλικία Η Ζωή μετά τα σαράντα”

Έναρξη: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 6:30 μ.μ

Ανταποκρινόμενο στις νέες συνθήκες και προκλήσεις της  καθημερινότητας μας  το Πο.κ.ε.ατε.π εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων** που θα μας βοηθήσουν να μείνουμε μαζί, συνδεδεμένοι και κάνοντας την ανάγκη ευκαιρία , να φτάσουμε μακριά σε κάθε άκρη της ελληνικής επικράτειας όπου υπάρχουν μέλη μας,  ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημά τους.

Ξεκινάμε με ένα σεμινάριο ψυχολογίας το οποίο έχει σκοπό να απαντήσει, όχι μόνο από τους ειδικούς αλλά και από εμάς τους ίδιους  σε ερωτήματα όπως:

  • πώς αντιμετωπίζουμε και προσλαμβάνουμε την εμπειρία της σωματικής και ψυχικής ωρίμανσης;
  • πώς την προσλαμβάνουν ο σύντροφος, η οικογένεια, τα παιδιά, τα εγγόνια;
  • πώς την αντιμετωπίζουν το περιβάλλον μας και η κοινωνία;
  • σωματική και ψυχική ωρίμανση συνοδοιπορούν;

Στις συναντήσεις μας εν πρώτοις θα υπάρχει παρουσίαση ενός ζητήματος (30 λεπτών) και εν συνεχεία οι ερωτήσεις θα παίρνουν την σκυτάλη. Οι εισηγητές θα απαντούν, θα συζητούν και μορφοποιούν τα θέματα που προκύπτουν, ώστε όλοι να κατανοούν και να ωφελούνται.

Κόστος σεμιναρίου :  60€ / τρίμηνο
Σημειώνουμε ότι το ποκεατεπ ενισχύοντας  τις νέες ηλεκτρονικές του δράσεις επιδοτεί τον πρώτο κύκλο αυτού του  σεμιναρίου με το ποσό των 20€ / άτομο διαμορφώνοντας το τελικό κόστος στα  40€ .  
Το σεμινάριο θα αναπτυχθεί  σε 6 δίωρες συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιούνται 2 φορές τον μήνα

Διευκρινίζεται ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων ή συνταξιούχων της τράπεζας στα μαθήματα είναι η εγγραφή στο ΠΟ.Κ.Ε.ΑΤΕ.Π. ενώ για τους μη εργαζόμενους στον Όμιλο, φίλους του Συλλόγου μας , η προπληρωμή της ετήσιας συνδρομής (24 Ευρώ)

Εισηγητές:
Έλια Παπαμαύρου
, παιδοψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, DEA Ψυχολογίας τΚώστας Σπηλιώτης, ψυχαναλυτικός ψυχοθεραπευτής, Δρ. Πολιτικών Επιστημών (Επικοινωνία – Πολιτική Κοινωνιολογία) Πανεπιστημίου Paris IX – Dauphine Γαλλίας.

Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου είναι τα 10 άτομα και  για την σωστή λειτουργία του σεμιναρίου ο αριθμός των  συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπερνά τα  15. Για αυτόν το λόγο θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής με παράλληλη κατάθεση του αντιτίμου  στο λογ. του ΠΟΚΕΑΤΕΠ Νο 6017040039777:Στασινοπούλου Ελένη: 6937281071, e-mail: stasinopouloueleni@gmail.com
Σοφικίτου Κατερίνα:     6937009784  e-mail: ksofiki@hotmail.com

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                                               ΓΙΑΝΝΗΣ  ΚΑΖΑΚΟΣ

** οι συναντήσεις θα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom. Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την χρήση της θα δοθούν στους συμμετέχοντες.

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ενημέρωση, ΠΟΚΕAΤEΠ

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022