Οι οδηγίες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία του ΣΕΤΑΠ στις 9 Μαϊου

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ  Νο  2

 

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Τ.Α.Π.

 

 

Αφορά στη Διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών για την Ανάδειξη των Αντιπροσώπων:

 

 1. Στο Γενικό Συμβούλιο (για το Διοικητικό Συμβούλιο και Περιφερειακούς Συμβούλους) του ΣΕΤΑΠ, στην Εξελεγκτική Επιτροπή και στην ΟΤΟΕ.
 2. Στα Εργατικά Κέντρα.
 3. Των Επιτίμων Μελών (Συνταξιούχων) στο Γενικό Συμβούλιο και Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΑΠ.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η παρούσα εγκύκλιος αποτελεί συνέχεια της Εγκυκλίου Νο 1/20.4.2022 της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, συνολικά θα γίνουν τρεις ψηφοφορίες. Στις δύο πρώτες θα συμμετάσχουν όλα τα εν ενεργεία μέλη του ΣΕΤΑΠ ενώ στην τρίτη θα συμμετάσχουν μόνο τα επίτιμα μέλη του ΣΕΤΑΠ (Συνταξιούχοι).

Υπενθυμίζεται, ότι τις ημέρες από 9 έως και 12 Μάϊου 2022 η διαδικασία θα διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά.

Την 13η Μαΐου 2022 τα μέλη που δεν ψήφισαν ηλεκτρονικά θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με φυσική παρουσία την Παρασκευή 13.5.2022 και ώρες 07.00 έως 19.00 στα γραφεία του ΣΕΤΑΠ, Αμερικής 10, 3Ος όροφος.

Αναλυτικότερα :

1η ΚΑΙ 2η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:

Αφορά στην ανάδειξη των 46 μελών του Γενικού Συμβουλίου (από τους οποίους 19 Διοικητικοί και 27 Περιφερειακοί Σύμβουλοι), των 5 μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Αντιπροσώπων του Συλλόγου στην ΟΤΟΕ και στα Εργατικά Κέντρα.

Η ψηφοφορία αυτή είναι Πανελλαδική, δηλαδή δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλα τα εν ενεργεία μέλη του ΣΕΤΑΠ.

Α.  ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

 

Όλα τα εν ενεργεία μέλη του ΣΕΤΑΠ που έχουν δικαίωμα ψήφου, θα λάβουν e-mail από την ψηφιακή πύλη Zeus Elections elections@zeus.grnet.gr, με θέμα «Ηλεκτρονικές Ψηφοφορίες «Ζευς» — Συμμετοχή σας σε ψηφοφορία». Στο περιεχόμενο του μηνύματος, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση του ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου εκάστου μέλους, θα βρείτε το link (Σύνδεσμο), μέσω του οποίου θα ψηφίσετε ηλεκτρονικά. Τα links που θα αποσταλούν είναι μοναδικά και προσωποποιημένα και διαφέρουν ανάλογα με τον τόπο που υπηρετεί κάθε μέλος. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος δεν έχει λάβει το e-mail με το σχετικό link μέχρι την έναρξη της διαδικασίας τη Δευτέρα 9.5.2022, θα πρέπει να ελέγξει και το φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν δεν υπάρχει ούτε εκεί, τότε μπορεί να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Αργύρη Ανέστη στο τηλέφωνο 6977009720.

 

Το link της ψηφοφορίας δεν λειτουργεί με τον Internet Explorer, οπότε θα πρέπει η διαδικασία της ψηφοφορίας να ολοκληρωθεί με κάποιο από τους browsers Google Chrome – Mozilla – Microsoft Edge, ενώ μπορείτε ολοκληρώσετε τη διαδικασία της ψηφοφορίας και από το κινητό σας τηλέφωνο (smart phone), υπό την προϋπόθεση ότι έχετε πρόσβαση από το κινητό στο e-mail που θα λάβετε το μήνυμα.

 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις οδηγίες της ψηφοφορίας

 

Πατήστε επάνω στον σύνδεσμο που σας ήρθε με email.

Αν με τον τρόπο αυτό δεν κατευθυνθείτε απευθείας στην Ψηφιακή πύλη  , πατήστε δεξί κλικ και αντιγραφή συντόμευσης όπως στο παράδειγμα:

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

 

Πατήστε επάνω στον σύνδεσμο που σας ήρθε με email.

Αν δεν σας ανοίγει με το google chrome, πατήστε δεξί κλικ και αντιγραφή συντόμευσης όπως στο παράδειγμα:

 

 

Μετά επικόλληση και μετάβαση στην γραμμή διεύθυνσης του chrome:

 

Είσοδος στο Ηλεκτρονικό παραπέτασμα ή Enter Voting Box:

 

 

Πατήστε Εκκίνηση ή Start

 

 

Επιλέξτε τον Συνδυασμό της προτίμησης σας

 

 

Στην συνέχεια τους υποψήφιους που θέλετε με αριστερό κλικ.

Προσοχή μέχρι δέκα εννέα (19) για το Δ.Σ., μέχρι πέντε (5) για την Εξελεγκτική Επιτροπή, μέχρι εβδομήντα πέντε (75) για την Ο.Τ.Ο.Ε., μέχρι έναν (1) για Περιφερειακό Σύμβουλο, μέχρι  εβδομήντα πέντε (75) για τα Εργατικά Κέντρα.

Όταν τελειώσετε πατήστε Συνέχεια ή Continue:

 

 

Στην επόμενη οθόνη αν τελειώσατε πατήστε το πλαίσιο στο επιβεβαιώνω ότι είμαι ….. και μετά Υποβολή Ψήφου.

 

Σας ευχαριστούμε!

 

Η σταυροδοσία γίνεται ως ακολούθως:

 • Μέχρι και 19 σταυρούς, για τους υποψηφίους του Δ.Σ.
 • Μέχρι 1 σταυρό, για τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της αντίστοιχης Περιφέρειας, π.χ. οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα σταυροδοτήσουν ένα μόνο υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
 • Μέχρι και 5 σταυρούς, για τους Ελεγκτές.
 • Μέχρι και 75 σταυρούς, για Αντιπροσώπους στην ΟΤΟΕ.
 • Μέχρι και 75 σταυρούς, για Αντιπροσώπους στα Εργατικά Κέντρα

Κάθε ψηφοδέλτιο, με περισσότερους από τους επιτρεπόμενους σταυρούς, ισοδυναμεί με ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρούς, δηλαδή απλώς κατακυρώνεται υπέρ του Συνδυασμού και μόνο.

Σε περίπτωση που ψηφοφόρος σταυροδοτήσει υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο άλλης Περιφερείας, απ’ αυτή στην οποία ανήκει, το ψηφοδέλτιο κατακυρώνεται υπέρ του Συνδυασμού στην Περιφέρεια όπου βρέθηκε.

Για κάθε απορία ή πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίσετε θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον :

Πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Αργύρη Ανέστη στο τηλέφωνο 6977009720

 

Β.  ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Για την ψηφοφορία για το Γενικό Συμβούλιο (για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Περιφερειακούς Συμβούλους):

Η Εφορευτική Επιτροπή πρέπει να είναι εφοδιασμένη με 1) ειδικούς φακέλους για την ψηφοφορία αυτή, 2) με αντίγραφο του μητρώου μελών των εν ενεργεία μελών και γ) με ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών. Η Εφορευτική επιτροπή καταρτίζει κατάσταση ψηφοφορίας. Πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, η κάλπη σφραγίζεται παρουσία των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής και του δικαστικού αντιπροσώπου

Κάθε ψηφοφόρος παίρνει από την Εφορευτική Επιτροπή ένα φάκελο, που φέρει τη σφραγίδα του Συλλόγου και την υπογραφή του Δικαστικού Αντιπροσώπου και από ένα ψηφοδέλτιο για κάθε συνδυασμό, που μετέχει στην ψηφοφορία αυτή, αποσύρεται υποχρεωτικά σε ιδιαίτερο χώρο (παραβάν), τοποθετεί το ψηφοδέλτιο της προτίμησής του στο φάκελο, τον κλείνει και το ρίχνει ο ίδιος στην κάλπη.

Δικαίωμα να ψηφίσουν και να εκλεγούν έχουν μόνο τα μέλη, που εργάζονται στο συγκεκριμένο Νομό.

Για την ψηφοφορία στα Εργατικά Κέντρα:

Η ψηφοφορία αυτή γίνεται σε επίπεδο Νομού, δηλαδή τα μέλη ψηφίζουν ενώπιον της Κ.Ε.Ε. και η διαλογή των ψηφοδελτίων γίνεται από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Δικαίωμα να ψηφίσουν και να εκλεγούν έχουν μόνο τα μέλη, που εργάζονται στο συγκεκριμένο Νομό.

Η εκλογή διενεργείται με ψηφοδέλτια κατά συνδυασμό, όπου αναγράφονται, κατ’ απόλυτη αλφαβητική σειρά, οι υποψήφιοι για το αντίστοιχο Εργατικό Κέντρο. Και γι’ αυτή την ψηφοφορία τηρούνται οι ίδιες διαδικασίες, όπως και για την πρώτη.

Για την ψηφοφορία:

 • ο ψηφοφόρος παίρνει το φάκελο από την Κ.Ε.Ε. και από ένα ψηφοδέλτιο για κάθε συνδυασμό ή ανεξάρτητο υποψήφιο. Ο φάκελος αυτός είναι διαφορετικού χρώματος, για την ψηφοφορία αυτή.
 • υπάρχει ξεχωριστή κάλπη, τηρείται ξεχωριστή Κατάσταση Ψηφοφορίας και συντάσσεται διαφορετικό Πρακτικό.

 

3η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:

Αφορά στην ανάδειξη 2 Εκπροσώπων των Επιτίμων μελών (Συνταξιούχων) στο Γενικό Συμβούλιο και Δ.Σ. του ΣΕΤΑΠ.

Η ψηφοφορία αυτή είναι πανελλαδική. Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν μόνο τα Επίτιμα Μέλη (Συνταξιούχοι) του ΣΕΤΑΠ.

Επίτιμα μέλη θεωρούνται όλοι οι συνταξιούχοι υπάλληλοι της ΑΤΕ, που έχουν εγγραφεί στο ειδικό Μητρώο των Επίτιμων Μελών του Συλλόγου.

Κάθε ψηφοφόρος παίρνει από την Εφορευτική Επιτροπή ένα φάκελο, που φέρει τη σφραγίδα του Συλλόγου και την υπογραφή του Δικαστικού Αντιπροσώπου και το μοναδικό ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους των Επιτίμων Μελών, και αποσύρεται υποχρεωτικά σε ιδιαίτερο χώρο (παραβάν), τοποθετεί το ψηφοδέλτιο, με τους σταυρούς της προτίμησής του στο φάκελο, τον κλείνει και το ρίχνει ο ίδιος στην κάλπη.

Στη συνέχεια υπογράφει στην Κατάσταση Ψηφοφορίας και αποχωρεί.

Η σταυροδοσία γίνεται ως εξής:

Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να σταυροδοτήσει μέχρι και δύο (2) υποψηφίους από το συνδυασμό της επιλογής του.

 

Σημαντικές σημειώσεις

Τα μέλη του Συλλόγου τα οποία επιλέξουν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία και , για λόγους υπηρεσιακούς ή άλλους, βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας:

 1. Εκτός της έδρας τους, εκτός του Νομού τους, αλλά εντός της Περιφερείας τους, ψηφίζουν για το Γ.Σ. (Διοικητικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους), την Εξελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπους στην ΟΤΟΕ, αλλά ΔΕΝ ψηφίζουν για το Εργατικό Κέντρο του Νομού τους.
 2. Εκτός της έδρας τους, εκτός του Νομού τους, αλλά και εκτός της Περιφερείας τους, ψηφίζουν ΜΟΝΟ για το Δ.Σ., την Εξελεγκτική Επιτροπή και για Αντιπροσώπους στην ΟΤΟΕ, αλλά ΔΕΝ ψηφίζουν για Περιφερειακούς Συμβούλους και για Εργατικό Κέντρο.
 • Εκτός της έδρας τους, αλλά εντός του Νομού τους και της Περιφερείας τους, ψηφίζουν για το Γ.Σ. (Διοικητικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους), για την Εξελεγκτική Επιτροπή, για Αντιπροσώπους στην ΟΤΟΕ και το Εργατικό Κέντρο του Νομού

Υπενθυμίζεται ότι:

 1. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του ΣΕΤΑΠ, που γράφτηκαν στο Σύλλογο εμπρόθεσμα.
 2. Η ψηφοφορία γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης, διαβατηρίου ή βιβλιαρίου Υγείας.
 3. Ο ψηφοφόρος θα υπογράψει σε δύο διαφορετικές Καταστάσεις Ψηφοφορίας.
 4. Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος θα υπογράψει, μαζί με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, τις Καταστάσεις Ψηφοφορίας και θα μονογράψει στο απόσπασμα μητρώου, στο περιθώριο αυτού, δίπλα από το όνομα του μέλους που ψήφισε.
 5. Στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών δεν επιτρέπονται διαγραφές ονομάτων υποψηφίων, ούτε προσθήκη ονόματος υποψηφίου άλλου συνδυασμού ή μεμονωμένου υποψηφίου. Κάτι τέτοιο θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του ψηφοδελτίου.
 6. Η θέση του σταυρού προτίμησης επιτρέπεται να τεθεί προ ή μετά το όνομα του προτιμώμενου υποψηφίου.
 7. Για τη σήμανση του σταυρού προτίμησης πρέπει να χρησιμοποιηθεί στυλό μπλε ή μαύρο. Η χρησιμοποίηση στυλό διαφορετικού χρώματος, έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του ψηφοδελτίου.
 8. Οποιοδήποτε σημάδι στο ψηφοδέλτιο, ΠΛΗΝ του σταυρού (+) και του (Χ), με το οποίο παραβιάζεται η μυστικότητα της ψηφοφορίας, συνεπάγεται την ακύρωση του ψηφοδελτίου και πρέπει η Εφορευτική Επιτροπή να επιστήσουν την προσοχή των ψηφοφόρων στα πιο πάνω σημεία.

Πίνακας 1: στον οποίο φαίνονται οι Περιφέρειες όπως τις ορίζει το Καταστατικό, με τους Νομούς και τα τυχόν μεμονωμένα Καταστήματα που ανήκουν σ’ αυτές.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

 

1.             ΘΡΑΚΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΝΟΜΟΙ: ΕΒΡΟΥ, ΞΑΝΘΗΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΔΡΑΜΑΣ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ.

 

 1. ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΝΟΜΟΙ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

 

 1. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ & ΠΟΡΟΣ

ΝΟΜΟΙ: ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΧΑΪΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και Κατάστημα ΠΟΡΟΥ.

 

 1. ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΝΟΜΟΙ: ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

 

 1. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ – ΕΥΒΟΙΑ

ΝΟΜΟΙ: ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ,.

 

 1. ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΚΡΗΤΗ

ΝΟΜΟΙ: ΚΥΚΛΑΔΩΝ, πλην Καταστήματος ΜΗΛΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΣΑΜΟΥ, ΧΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ.

 

 1. ΗΠΕΙΡΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΝΟΜΟΙ: ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΠΑΞΟΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΙΘΑΚΗ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

 

 1. ΔΙΚΤΥΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΝΟΜΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ–ΠΕΙΡΑΙΑ) ΚΕΝΤΡ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΗΛΟΣ, ΚΥΘΗΡΑ.

 

Υπενθυμίζεται, ότι τις ημέρες από 9 έως και 12 Μάϊου 2022 η διαδικασία θα διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά.

Την 13η Μαΐου 2022 τα μέλη που δεν ψήφισαν ηλεκτρονικά θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με φυσική παρουσία την Παρασκευή 13.5.2022 και ώρες 07.00 έως 19.00 στα γραφεία του ΣΕΤΑΠ, Αμερικής 10, 3Ος όροφος.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Πρόεδρος                                                  ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

Αντιπρόεδρος                                          ΜΠΙΡΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γενικός Γραμματέας                             ΜΑΛΑΙΣΙΑΔΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Αναπλ. Αντιπρόεδρος                            ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αναπλ. Γενικός Γραμματέας               ΡΕΜΕΔΙΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ανακ. ΣΕΤΑΠ, Ανακοινώσεις, Ενημέρωση, Συνδικαλιστικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022