Κλείσιμο 64 καταστημάτων – Μετακινήσεις -Εθελούσια

Πριν καθίσει καλά καλά η σκόνη από τις εκλογές των συλλόγων ΣΕΤΠ & ΣΕΥΤΠΕ και τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΑΠ –τυχαίo; – και η Διοίκηση τη Δευτέρα 28/06/2021 ανακοίνωσε το κλείσιμο 64 (!) καταστημάτων της τράπεζας μέσα σε 20 μέρες.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για την σημασία των συμμαχιών με τις τοπικές κοινωνίες,  προκειμένου να αποτραπούν τα κλεισίματα των καταστημάτων τουλάχιστον στις περιοχές που δεν υπάρχει κοντά άλλο κατάστημα της τράπεζας.

Ο εφησυχασμός και οι θριαμβολογίες της πλειοψηφίας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΑΠ ότι με κάποια τηλέφωνα σε κάποιους δημάρχους θα λυθεί το πρόβλημα, μένει να αποδειχθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ταυτόχρονα μετακινήθηκαν 47 συνάδελφοι από καταστήματα (που δεν πρόκειται να κλείσουν-τουλάχιστον όχι άμεσα) προς την διεύθυνση Retail Planning & Support και 19 συνάδελφοι στο Piraeus Support / OPS. Η διεύθυνση Retail Planning & Support είχε συσταθεί μετά τον προηγούμενο γύρο κλεισιμάτων των καταστημάτων και έως τώρα λειτουργούσε αποκλειστικά με τηλεργασία.

Η εθελούσια που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί αύριο Τετάρτη 30/06/2021, θα ολοκληρώσει το γνωστό πακέτο που θα περιλαμβάνει πιέσεις και αδιέξοδα για τους συναδέλφους.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Οι συνάδελφοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο προκειμένου εκβιαστικά να σπρωχθούν έξω από την τράπεζα.

Η θέση του συνδικαλιστικού κινήματος και της ΟΤΟΕ δεν μπορεί να είναι άλλη από την άμεση τοποθέτηση όλων των συναδέλφων σε κοντινά καταστήματα.

Καλούμε τους συναδέλφους να είναι σε διαρκή επικοινωνία με το σύλλογο και τους εκπροσώπους της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ προκειμένου και να ενημερώνουν και να ενημερώνονται για τις εξελίξεις αλλά και για να παρέμβουμε σε περιπτώσεις πιέσεων.

Κατηγορίες: [show_post_categories show="category" hyperlink="yes"]

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022