Δωρεάν Πρόγραμμα Διακοπών ΣΕΤΑΠ 2020

Δημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ για το δωρεάν πρόγραμμα διακοπών. Το πρόγραμμα των διακοπών θα έχει διάρκεια 10 εβδομάδων, ξεκινώντας από το Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 έως το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020. Περιλαμβάνει 5 προορισμούς από τους οποίους οι τέσσερις είναι παραθαλάσσιοι, ενώ για πρώτη φορά προστέθηκε και ένας ορεινός.

………………………………………………………………………………..

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η πανδημία COVID-19 και η ανατροπή της κανονικότητας έτσι όπως  την ορίζει ο καθένας μας, ήρθε να μας υπενθυμίσει αφενός την αξία του υπέρτατου αγαθού της υγείας και αφετέρου την αναζωογονητική  επίδραση μιας μικρής καλοκαιρινής απόδρασης από τη σκληρή καθημερινότητα.

Φέτος λοιπόν, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αισθανόμαστε την ανάγκη για διακοπές, ώστε να ξεκουραστούμε σωματικά, πνευματικά αλλά και ψυχικά, προκειμένου να αφήσουμε για λίγο στην άκρη όλα όσα μας βαραίνουν και να δημιουργήσουμε τα απαραίτητα αποθέματα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Με γνώμονα τα προαναφερόμενα και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις τρέχουσες υγειονομικές παραμέτρους, ο ΣΕΤΑΠ, αποφάσισε να διοργανώσει και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά,  Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ Διακοπών – αποκλειστικά για τα μέλη του – παραμένοντας διαχρονικά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σύλλογος Εργαζομένων που διοργανώνει και υλοποιεί τη συγκεκριμένη παροχή.

Με δεδομένη τη νέα διαμορφωθείσα κατάσταση, όλοι οι επιλεγμένοι χώροι διαθέτουν εγκαταστάσεις και υποδομές, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές για χαμηλότερο δυνατό συγχρωτισμό και δίνουν υψηλή προτεραιότητα στην ασφαλή διαμονή των επισκεπτών.

Το πρόγραμμα των διακοπών θα έχει διάρκεια 10 εβδομάδων, ξεκινώντας από το Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 έως το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020. Περιλαμβάνει 5 προορισμούς από τους οποίους οι τέσσερις είναι παραθαλάσσιοι, ενώ για πρώτη φορά προστέθηκε και ένας ορεινός, στην προσπάθεια μας να ικανοποιήσουμε εναλλακτικά τόσο τους λάτρεις της θάλασσας, όσο και του βουνού.

Αναλυτικότερα οι ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ είναι:

 • ΑΓΟΡΙΑΝΗ

Στην Αγόριανη της ορεινής Παρνασσίδας, ο Σύλλογος καλύπτει δωρεάν τη διαμονή σε 2 τετράκλινα και 1 τρίκλινο δωμάτιο.

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης, στο όρος Παρνασσός, είναι ένα ζεστό και φιλόξενο ξενοδοχείο στην καταπράσινη και πανέμορφη Αγόριανη. Δείτε αναλυτικότερα http://www.balcony.gr/ ή επικοινωνήστε στο τηλ. 210-3238480.

 • ΚΑΡΥΣΤΟΣ

Στην Κάρυστο ο Σύλλογος καλύπτει δωρεάν τη διαμονή, σε 2 διαμερίσματα δύο χώρων για 4-5 άτομα και 1 διαμέρισμα για 3-4 άτομα.

Το Mare Nostrum Cavos Karystos στην Κάρυστο, βρίσκεται σε απόσταση 5χλμ. από το Λιμάνι, έχει ιδιωτική παραλία και προσφέρει καταλύματα με κήπο, δωρεάν WiFi και κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων. Δείτε αναλυτικότερα https://www.booking.com/hotel/gr/mare-nostrum-cavos-karystos.el.html#tab-main ή επικοινωνήστε με την κα. Θεοδώρα Τσατσάκου στο κιν. 6932-474529.

 • ΠΑΡΓΑ

Στη Πάργα ο Σύλλογος καλύπτει δωρεάν τη διαμονή σε 2 διαμερίσματά δύο δωματίων 4-6 ατόμων και 1 διαμέρισμα 3-4 ατόμων.

Το Dora Studios βρίσκεται 700μ. από την παραλία του Λύχνου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα, δωρεάν Wi-Fi και θέα στο Ιόνιο. Δείτε αναλυτικότερα https://www.doraparga.gr ή επικοινωνήστε στα τηλ. 26840-31066 & 6999-506 070.

 • ΣΥΡΟΣ

Στη Σύρο ο Σύλλογος καλύπτει δωρεάν τη διαμονή, σε 2 τρίκλινα και 1 δίκλινο δωμάτιο με δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο.

Στο Γαλησσά, το «Evi Evan Hotel», είναι ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο συγκρότημα που ανακαινίστηκε το 2016. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν μίνι ψυγείο, A/C, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο & μπαλκόνι με θέα στον κήπο ή το χωριό.  Δείτε αναλυτικότερα https://www.hotelevievansyros.gr/el-gr ή επικοινωνήστε στο κιν.6977-705928.

 • ΤΥΡΟΣ

Στον Τυρό Αρκαδίας ο Σύλλογος καλύπτει δωρεάν τη διαμονή, σε 3 δωμάτια με δυνατότητα φιλοξενίας έως 3 ατόμων.

Τα Manto Studios βρίσκονται στην παραλία Ζαρίτσι, στην ακτή του νομού Αρκαδίας, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον,60 μέτρα από τη θάλασσα ενώ όλα τα δωμάτια διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι έχουν απεριόριστη θέα στο Αιγαίο. Δείτε αναλυτικότερα https://manto-studios.com/el/ή επικοινωνήστε στο τηλ. 2757041550.

Για όλα τα παραπάνω καταλύματα η συμφωνία ισχύει από 4 Ιουλίου 2020 έως 12 Σεπτεμβρίου 2020 και χωρίζεται σε 10 περιόδους ως εξής:

 1. 04 Ιουλίου 2020 έως 11 Ιουλίου 2020
 2. 11 Ιουλίου 2020 έως 18 Ιουλίου 2020
 3. 18 Ιουλίου 2020 έως 25 Ιουλίου 2020
 4. 25 Ιουλίου 2020 έως 01 Αυγούστου 2020
 5. 01 Αυγούστου 2020 έως 08 Αυγούστου 2020
 6. 08 Αυγούστου 2020 έως 15 Αυγούστου 2020
 7. 15 Αυγούστου 2020 έως 22 Αυγούστου 2020
 8. 22 Αυγούστου 2020 έως 29 Αυγούστου 2020
 9. 29 Αυγούστου 2020 έως 05 Σεπτεμβρίου 2020
 10. 05 Σεπτεμβρίου 2020 έως 12 Σεπτεμβρίου 2020

Υποβολή αιτήσεων και κλήρωσή τους

Η υποβολή των αιτήσεων για τις κανονικές περιόδους διακοπών (και για την εφεδρική λίστα), όπως έχουν αποτυπωθεί πιο πάνω, θα γίνει από σήμερα έως και την Δευτέρα 22 Ιουνίου και η κλήρωσή τους θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί ώστε να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στα μέλη μας να κάνουν τον οικογενειακό και υπηρεσιακό  προγραμματισμό τους.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει με αποστολή της συνημμένης αίτησης μόνο στο mail: mariasetap2@gmail.com

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη.

Επισημαίνουμε όμως, ότι για τη διαχρονική διασφάλιση συμμετοχής όλων των μελών μας στο Πρόγραμμα Διακοπών, στην κλήρωση θα δοθεί προτεραιότητα:

 • στα μέλη που δεν έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα έως σήμερα.
 • στα μέλη που δεν κληρώθηκαν στο πρόγραμμα πέρυσι ή πρόπερσι.

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΙΑΚΟΠΩΝ-2020

Εφεδρική λίστα αιτήσεων

Στην εφεδρική λίστα, συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι έχουν την ευχέρεια συμμετοχής για την κάλυψη των κενών θέσεων, που μπορεί τυχόν να προκύψουν την τελευταία στιγμή πχ μια βδομάδα πριν την έναρξη της περιόδου. Συγκεκριμένα, θα ενημερώνονται αν υπάρχουν κενά δωμάτια, έπειτα από την διαπίστωση της μη διαθεσιμότητας των αναπληρωματικών κληρωθέντων συναδέλφων.

Η εφεδρική λίστα κατά σειρά προτεραιότητας θα περιλαμβάνει:

 1. Όσους συναδέλφους θα υποβάλουν αίτηση φέτος και δεν κληρωθούν.
 2. Όσους συναδέλφους έχουν συμμετάσχει πρόπερσι στο πρόγραμμα.
 3. Όσους συναδέλφους έχουν συμμετάσχει πέρυσι στο πρόγραμμα.

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, στην εφεδρική λίστα αιτήσεων που θα καταρτιστεί μετά από κλήρωση, θα προηγούνται όσοι/ες δεν έχουν συμμετάσχει μέχρι τώρα στο πρόγραμμα.

Διευκρινίσεις

 • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αφορούν μία και μόνο περίοδο και έναν και μόνο προορισμό.
 • Εάν υπάρξουν περισσότερες, δηλώσεις συμμετοχής για κάποια περίοδο, τότε θα γίνει κλήρωση από το Σύλλογο. Η κλήρωση θα γίνει δημόσια και με την παρουσία όσων συναδέλφων το επιθυμούν.
 • Εννοείται ότι οι συνάδελφοι αυτοί θα έχουν έγκαιρα μεριμνήσει, για τη διασφάλιση της κανονικής τους άδειας, τουλάχιστον κατά τις ημέρες συμμετοχής τους στο πρόγραμμα παραθερισμού.
 • Οι συνάδελφοι, που τελικά θα κληρωθούν, κατά την άφιξή τους στο κατάλυμα, με την επίδειξη της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.
 • Μετά την επιλογή τους και την αποστολή της λίστας από το Σύλλογο, οι συνάδελφοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα καταλύματα ώστε να ενημερώσουν για τα μέλη της οικογένειας – αν υπάρχουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ή ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Έχει παρατηρηθεί ότι, ένας αριθμός συναδέλφων, που κληρώνονται, για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα παραθερισμού τελικά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ την κράτησή τους.

Για να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα οι συνάδελφοι που θα κληρωθούν θα πρέπει να στείλουν ένα mail επιβεβαίωσης στο mariasetap2@gmail.com ή να τηλεφωνήσουν στο Σύλλογο εντός μιας εβδομάδας και να επιβεβαιώσουν την κράτηση του καταλύματός τους, ώστε να αποφύγουμε να υπάρχουν κενά καταλύματα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα καλούνται οι αναπληρωματικοί συνάδελφοι.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΣΕΤΑΠ, στα τηλ. 210-3622646 & 210-3631615

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ανακ. ΣΕΤΑΠ, Ενημέρωση, Συνδικαλιστικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022