Άμεση τοποθέτηση των εργαζομένων του RBU

Δημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΕΝΩΤΙΚΟΥ που αφορά τις εξελίξεις στο RBU. Επιβεβλημένη η άμεση τοποθέτηση των εργαζομένων του RBU μετά από 4 εβδομάδες υποχρεωτικής άδειας και μάλιστα την στιγμή που το δίκτυο και οι κεντρικές διευθύνσεις αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης.

…………………………………………………………………………………………………………………..

Άμεση τοποθέτηση των εργαζομένων του RBU

4η εβδομάδα υποχρεωτικής άδειας
των συναδέλφων του RBU

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Συνάδελφοι,

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα τις πολύ αργές κινήσεις της ΔΑΔ, όσο αφορά την υλοποίηση της συμφωνίας την οποία έχει συνάψει η Τράπεζα με την ΟΤΟΕ και αφορά το σκέλος των συναδέλφων που την αξιοποίησαν και εθελοντικά επέλεξαν να παραμείνουν στην Τράπεζα.

Είναι κατανοητό, ότι οι συνάδελφοι που συμπληρώνουν την τέταρτη εβδομάδα εκτός καθηκόντων και που σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας Τράπεζας αποτελούν ένα ιδιαίτερα αξιόλογο κομμάτι του προσωπικού, εύλογα αισθάνονται (και έχουν απόλυτο δίκιο) ότι θα έπρεπε ήδη να είχαν τοποθετηθεί. Μετά και την ολοκλήρωση των ατομικών συνεντεύξεων, των σεμιναρίων και της αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες δύο εβδομάδες – αξιολόγηση που δεν καταλαβαίνουμε τους λόγους ύπαρξής της, καθόσον οι δυνατότητες και τα προσόντα των εργαζομένων θα έπρεπε να είναι γνωστά ούτως η άλλως στη ΔΑΔ μέσα από τους ατομικούς φακέλους που τηρεί και ιδιαίτερα για συναδέλφους με πολλά χρόνια υπηρεσίας στον Οργανισμό – υπάρχουν μηδαμινές εξελίξεις.

Συνάδελφοι,

Πιστεύουμε, ότι το διάστημα παραμονής σε υποχρεωτική άδεια ξεπερνά ήδη κάθε δικαιολογία που μπορεί να επικαλεσθεί η ΔΑΔ, η οποία πρέπει άμεσα να ξεκινήσει τις τοποθετήσεις. Για να γίνει αυτό, πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι η προτεραιότητά μας είναι να έχουν ομαλή λειτουργία οι υπηρεσίες της Τράπεζας οι οποίες στενάζουν και έχουν άμεση ανάγκη από στελέχωση και όχι η INTRUM.

Η Intrum και η κάθε Intrum θα βρει τον τρόπο να κάνει τη δουλειά της. Εμείς ως υπάλληλοι της Τράπεζας Πειραιώς έχουμε καθήκον να υπερασπίσουμε τα θέλω και τις ανάγκες της Τράπεζας ώστε να παραμείνει η πρώτη συστημική και κερδοφόρα Tράπεζα στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν και η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, μένοντας πιστή στο στόχο της εξυπηρέτησης των αναγκών της Τράπεζας και μόνο αυτής, αλλά και στην συμφωνία που έχει υπογράψει με την ΟΤΟΕ, οφείλει να επιταχύνει τις διαδικασίες όσο ποτέ άλλοτε ώστε να μη παραμένει αναξιοποίητο ένα ικανότατο στελεχιακό δυναμικό. Αναμένουμε…

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος     Ο Γ.Γραμματέας

Γ. Γουγούλης     Μ. Τσιμρόγλου

Υ.Γ.: Υπάρχει ελάχιστος αριθμός συναδέλφων σε νομούς εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που περιμένουν ακόμη ενώ, καθώς υπάρχει η δυνατότητα, θα έπρεπε να έχουν τοποθετηθεί άμεσα.

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ανακοινώσεις, Ενημέρωση, Εργασιακά, Συνδικαλιστικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022