Αυτό θα πει διαπραγμάτευση… Μπράβο παιδιά!*

§ Αποκατάσταση μισθολογικών απωλειών. Η αύξηση 0,5% από 01/12/2019 αποκαθιστά πλήρως τις μισθολογικές μου απώλειες της προηγούμενης περιόδου. Μάλλον δεν είναι τυχαία η επιλογή της χρονικής στιγμής που θα δω στις καθαρές αποδοχές μου το ποσό των 3 ευρώ περίπου. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα για να ξαναγίνω παιδί αφού θα είναι σαν δώρο του Άγιου Βασίλη κάτω από το δέντρο!!!!! Θα είμαι άραγε στην τράπεζα μέχρι τότε?

§ Στεγαστικά δάνεια τραπεζοϋπαλλήλων. Η παράταση της διάρκειας ισχύος του κλαδικού επιτοκίου (2%) και η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής (40 έτη) είναι ένα κίνητρο για να τα φτάσουμε τα 100 (να μην πάνε χαμένες τόσες ευχές γενεθλίων). Για τα ενήμερα δάνεια του προσωπικού βέβαια, ούτε λόγος… (ενώ οι πελάτες απολαμβάνουν την φοβερή επιβράβευση των yellows!!!)

§ Ωράριο τραπεζοϋπαλλήλων. Η μείωση του κλαδικού ωραρίου συναλλαγών κατά 30 λεπτά ημερησίως μετά από αλλεπάλληλους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας δεν ήρθε τυχαία. Έτσι θα έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας για τις εργασίες κλεισίματος, αλλά και τα meetings βεβαίως βεβαίως….

§ Αξιολόγηση απόδοσης – Υπηρεσιακή εξέλιξη. Ουδέν σχόλιο…..

§ Προσαύξηση της άδειας παρακολούθησης της σχολικής επίδοσης των παιδιών κατά δύο ημέρες, για κάθε παιδί πέραν του πρώτου, υπό την προϋπόθεση της εξάντλησης όλων των υπολοίπων αδειών. Άτυπα η τράπεζα πίεζε έτσι κι αλλιώς για εξάντληση των αδειών μέχρι το φθινόπωρο. Με δεδομένο ότι τα σχολεία κλείνουν περίπου στις 20/12 για Χριστούγεννα, θα πρέπει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου να έχεις εξαντλήσει όλες τις άλλες άδειες. Συμπέρασμα: δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να λάβω την ετήσια άδειά μου είναι 01/01-30/11 (πάει το 31/12…). Και όποιος έχει μικρά παιδιά με ανάγκη για φύλαξη, μία ολιγοήμερη άδεια στο διάστημα των Χριστουγέννων που τα σχολεία είναι κλειστά πάει περίπατο.

§ Προστασία της απασχόλησης. Άφησα για το τέλος το καλύτερο. Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν την παραμονή μου στην τράπεζα!!!

*Το κείμενο είναι προδημοσίευση από την Εφημερίδα της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που θα κυκλοφορήσει σύντομα

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ανακ. Συσπείρωσης, Ανακοινώσεις, Από την εφημερίδα μας, Αποδοχές, Θέματα προσωπικού, Συνδικαλιστικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022