ΤΕΑ – Ανακοίνωση – Υπενθύμιση εκλογών

Αθήνα 20 Απριλίου 2021

Αγαπητά μέλη,

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Ταμείο μας θα διενεργήσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων των εργοδοτριών εταιριών στο ΔΣ του ΤΕΑ και του αναπληρωτή του, από την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 και ώρα 7:00 το πρωί έως την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 και ώρα 19:00.

Αν και το ταμείο μας ως ΝΠΙΔ είναι ανεξάρτητο από την Τράπεζα, στο πλαίσιο της καλής πιστής και συνεργασίας, όρισε από κοινού με τους Συλλόγους Προσωπικού της Τράπεζας, τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών. Ως εκ τούτου, η Εφορευτική Επιτροπή θα είναι 5μελής και δύο εκ των μελών της ορίστηκαν από τους ίδιους τους Συλλόγους Προσωπικού της Τράπεζας.

Επιπρόσθετα, το ταμείο μας καθ’ υπόδειξη των Συλλόγων Προσωπικού της Τράπεζας, όρισε ανεξάρτητο δικηγόρο από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ως μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων των εργοδοτριών εταιριών στο ΔΣ του ΤΕΑ και του αναπληρωτή του, θα γίνει με το σύστημα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ. Πρόκειται για ένα σημαντικό νεωτερισμό που έχει προβλεφθεί από τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Ταμείου μας, σε πλήρη εναρμόνιση με την τεχνολογική πρόοδο, τον εκσυγχρονισμό, τη μείωση εξόδων και την εξοικονόμηση χρόνου των μελών μας.

Το κάθε μέλος θα ειδοποιηθεί εκ νέου νωρίτερα από το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, λαμβάνοντας μήνυμα με λεπτομερείς οδηγίες.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Την προηγούμενη ημέρα από αυτή της ψηφοφορίας θα σας αποσταλεί ένας προσωπικός σύνδεσμος (link), τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στο σύστημα και να ψηφίσετε.

Για την πρόσβαση στον σύνδεσμο που επισυνάπτεται δεν μπορεί να γίνει χρήση του Internet Explorer I1.

Επομένως νια να συνδεθείτε στο σύστημα θα πρέπει να κάνετε αντιγραφή του συνδέσμου που θα βρείτε

(αν υπάρχει
) ή σε Chrome browser

στο email σας, σε Edge browser (

εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας).

Αν δουλεύετε σε υπολογιστή καταστήματος έχετε πρόσβαση σε Edge browser από   τα    Citrix

εικονίδια του υπολογιστή σας.

Αν δουλεύετε σε υπολογιστή υπηρεσίας, είτε εντός Τράπεζας είτε απομακρυσμένα (Remote),

ανοίξτε τον Edge browser .,             από την μπάρα εργασιών στο κάτω μέρος      της οθόνης  του

υπολογιστή σας ή κάντε αναζήτηση του «Edge» στις εφαρμογές.

Η πρόσβαση στον σύνδεσμο μπορεί να γίνει και από τον προσωπικό σας υπολογιστή ( εκτός δικτύου της

Τράπεζας) με χρήση οποιουδήποτε browser (εκτός του Internet Εxplorer) ή από κινητό τηλέφωνο (

iOS/Android).

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, καταχωρήστε ένα αίτημα υποστήριξης στην εφαρμογή Appian Tempo (Service desk) από τις ειδικές εφαρμογές.

Επιλέγετε έως 2 σταυρούς προτίμησης, καθώς οι εκλογές αφορούν την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων – μελών ΤΕΑ στο ΔΣ του ΤΕΑ και του αναπληρωτή του.

Έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε τη ψήφο σας όσες φορές επιθυμείτε, όμως θα καταμετρηθεί μόνο η τελευταία ψήφος ως έγκυρη. Η δυνατότητα αυτή βασίζεται σε διεθνείς πρακτικές Πληροφοριακών Συστημάτων που υποστηρίζουν την απόρρητη ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Η δυνατότητα πολλαπλής υποβολής ψήφου με τον περιορισμό ότι προσμετράται στο αποτέλεσμα μόνο η τελευταία ψήφος ως έγκυρη, αποτελεί δικλίδα ασφαλείας για να αποφευχθεί τυχόν δόλιος εξαναγκασμός οποιουδήποτε ψηφοφόρου να προβεί σε υποβολή της ψήφου του παρουσία τρίτου.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει δύο 24ωρα. Για τη λήξη της διάρκειας ψηφοφορίας ο/η ψηφοφόρος θα ειδοποιηθεί και πάλι με e-mail και η εφαρμογή ψηφοφορίας θα απενεργοποιηθεί.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail ΤΕΑ Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς TEApiraeus@aonsolutions.gr και στο τηλέφωνο 216 4001237.

Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ομίλου Πειραιώς

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Εκλογές ΤΕΑ, Ενημέρωση, Εργασιακά

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022