Πολιτισμός Διαβάστε τα πάντα δωρεάν! Το Scribd προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε όλους για 30 ημέρες

Οι άνθρωποι πίσω από τη γνωστή συνδρομητική βιβλιοθήκη, που διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφιακά βιβλία (e books και audiobooks), σκέφτηκαν ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν όλο τον κόσμο που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή NEWSROOM20.3.2020 | 14:27 «Ελπίζουμε ότι η ανάγνωση θα μπορέσει να σας προσφέρει την παρηγοριά που χρειάζεστε» 3733       Το Scribd, η τεράστια ψηφιακή βιβλιοθήκη εγγράφων, βιβλίων, περιοδικών, ηχητικών βιβλίων και πολλών άλλων, ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για τις επόμενες 30 ημέρες σε όλους, ξεκλειδώνοντας ολόκληρη τη συλλογή του.   Χωρίς την εισαγωγή αριθμού χρεωστική ή πιστωτικής κάρτας προσφέρει ενημέρωση και παρηγοριά σε όλους τους ανθρώπους που μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Ο Trip Adler, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Scribd, έγραψε σε σχετική δήλωση:   «Στο Scribd πιστεύουμε ότι η ανάγνωση είναι το πιο δυνατό εργαλείο που υπάρχει για σύνδεση και ανταλλαγή της ανθρώπινης εμπειρίας. Σήμερα, δεδομένου του ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μένουν μέσα στα σπίτια τους ώστε να μειώσουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού, η πρόσβαση σε βιβλία και πληροφορίες είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η ανάγνωση μπορεί να προσφέρει απίστευτη παρηγοριά: μειώνει το άγχος και μας κάνει να νιώθουμε πιο ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι. Έτσι, για τον επόμενο μήνα, θα θέσουμε τη βιβλιοθήκη του Scribd – η οποία περιλαμβάνει εκατομμύρια ebooks, audiobooks, άρθρα περιοδικών και άλλα – διαθέσιμα σε οποιονδήποτε, δωρεάν, για 30 ημέρες μέσω αυτού του link.

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή δέσμευση. Ο στόχος μας είναι απλά να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους βιβλία, συγγραφείς και ποιοτικό περιεχόμενο, καθώς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτό που θα είναι το νέο φυσιολογικό για τις επόμενες εβδομάδες. Χρειάζεστε κάποια σύσταση για το τι να διαβάσετε; Η ομάδα του Scribd είναι εδώ για σας! Είτε ψάχνετε για ψυχαγωγία, ειδικές εκδόσεις πάνω στη διαχείριση άγχους, υγιείς δραστηριότητες για τα παιδιά σας, ή απλώς έναν τρόπο να ξεφύγει το μυαλό σας, θέλουμε να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο που γνωρίζουμε ότι γίνεται – μέσα από τα βιβλία! Σίγουρα δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε νέους τρόπους για να διασυνδέσουμε καλύτερα τους αναγνώστες με άλλους αναγνώστες, συγγραφείς, ακόμη και με τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ στο Scribd κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας. Σας ενθαρρύνουμε να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας και ελπίζουμε ότι η ανάγνωση θα σας προσφέρει τη παρηγοριά που χρειάζεστε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Πηγή: www.lifo.gr

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ενημέρωση, Κοινωνικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022