Οριστικό τέλος στην Τράπεζα Πειραιώς στα Φιλιατρά… με αποστολή SMS

Η δημοσιοποίηση του οριστικού λουκέτου έγινε «στα μουλωχτά» με αποστολή SMS

Έναν, μάλλον, άκομψο τρόπο επέλεξε η Τράπεζα Πειραιώς για να ανακοινώσει το «λουκέτο» του υποκαταστήματος στα Φιλιατρά, καθώς από χθες εστάλησαν sms από την τράπεζα αναφέροντας ότι από τις 3/8 το κατάστημα επί της κεντρικής πλατείας των Φιλιατρών μεταφέρεται επί της Ελ. Βενιζέλου 47 στην Κυπαρισσία, προκαλόντας αντιδράσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών είχε αντιδράσει στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας του καταστήματος από τις 16 Μαρτίου, ενώ επανήλθε με επιστολή του προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Πειραιώς κ. Χρήστο Μεγάλου την 1η Ιουνίου ζητώντας την αποκατάσταση της λειτουργίας του τραπεζικού καταστήματος στα Φιλιατρά.

Για το ίδιο θέμα, τον περασμένο Οκτώβρη, καθησυχαστικός ήταν ο δήμαρχος Τριφυλίας ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημείωνε μεταξύ άλλων, «Σας ενημερώνω λοιπόν, πως μετά από προσωπική επαφή που είχα με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με διαβεβαίωσε πως το Κατάστημά της στα Φιλιατρά δε θα κλείσει οριστικά, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Αντίθετα, θα παραμείνει σε λειτουργία, εξυπηρετώντας τους πελάτες του και όχι μόνο, κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή εκάστης εβδομάδας. Μετά τη θετική έκβαση που είχε το αίτημά μας, προς την άνω τραπεζική εταιρεία, στο χέρι μας είναι, πρωτίστως όλοι οι Φιλιατρινοί ενωμένοι, αλλά και όλοι οι Τριφύλιοι να υποστηρίξουμε το Κατάστημά της στα Φιλιατρά, ως πελάτες του, έτσι ώστε στο μέλλον να πετύχουμε και την πλήρη και σε καθημερινή βάση επαναλειτουργία του.»

Πηγαίνοντας λίγο πιο πίσω στο χρόνο, και συγκεκριμένα στις 5 Σεπτεμβρίου 2018, σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών σημειωνόντουσαν τα εξής: «Μετά από έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, συνεχή επικοινωνία με την Διευθύντρια του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά Κα. Χατζηγαλήνη Στέλλα , και κατόπιν συνεννόησης, που είχε η ίδια με τους προϊσταμένους της, λάβαμε προφορική διαβεβαίωση ότι ΔΕΝ διατίθενται να κλείσουν το κατάστημα Φιλιατρών. Αντίθετα πρόκειται να ενισχυθεί το προσωπικό με νέα άτομα κάτι που κρίνεται απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του. Επιπλέον επαφές γίνονται καθημερινά από το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Πειραιώς κ. Σταυρόπουλο Αντρέα ώστε η διαβεβαίωση αυτή να μας δοθεί και εγγράφως . Αν τελικά συνέβαινε η απομάκρυνση αυτή θα δημιουργούσε προβλήματα τόσο ολέθρια όσο και μη αναστρέψιμα για την πόλη μας».

Πηγή: www.gargalianoionline.gr

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ενημέρωση, Τραπεζικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022