Λάρισα: Τεστ για τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας και τοποθέτηση πλέξιγκλας

Σε τεστ υποβλήθηκαν οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν μολυνθεί από τον ιό. Ευτυχώς τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά. Όσον αφορά για τα μέτρα προστασίας εντός των τραπεζικών καταστημάτων, τοποθετήθηκαν πλαστικά πλεξιγκλάς προκειμένου να μειωθεί η επαφή μεταξύ εργαζομένων και κοινού…

Τα Τέστ του Μοριακού Ελέγχου από το Κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ στην Λάρισα, ξεπέρασαν τα 110 συνολικά, ολοκληρώνοντας την εξέταση σχεδόν όλων των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή της Λάρισας.

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό πως από τον έλεγχο των 110 υπαλλήλων στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας για Κορωνοϊό, στην περιοχή της Λάρισας δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα.

Επίσης επειδή από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ) κρίθηκε αναγκαία η επίσπευση της τοποθέτησης των Προστατευτικών Καλυμμάτων Γραφείου (Plexiglass) στην Λάρισα λόγω της καθημερινής αύξησης των Κρουσμάτων Κορωνοϊού στην πόλη της Λάρισας, χθες, τις 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε προς μεγάλη ικανοποίηση των υπαλλήλων η τοποθέτηση των Προστατευτικών Καλυμμάτων Γραφείου.

Η τοποθέτηση των Προστατευτικών Καλυμμάτων Γραφείου, τα λεγόμενα Plexiglass, στα Γραφεία των υπαλλήλων στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στην Λάρισα, ενισχύει την προστασία των υπαλλήλων αλλά και των πελατών της Εθνικής Τράπεζας και αποτρέπει τον κίνδυνο της μετάδοσης του ιού του Κορωνοϊού κατά την διαδικασία των τραπεζικών συναλλαγών.

Επισημαίνουμε ότι, αυτή η σημαντική πρωτοβουλία, του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας και της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, πέρα από το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που δείχνει για τον άνθρωπο εργαζόμενο τραπεζοϋπάλληλο, επιβεβαιώνει την πρωτοπορία του Συλλόγου μας (ΣΥΕΤΕ) αλλά και της Εθνικής Τράπεζας, σε ότι αφορά στην υλοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων, για τους εργαζόμενους διαχρονικά και ιδιαίτερα σε κρίσιμες περιόδους».

Πηγή: www.pagenews.gr

Κατηγορίες: [show_post_categories show="category" hyperlink="yes"]

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022