Λαχειοφόρος Αγορά της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ – Συμπαράσταση σε δύσκολους καιρούς

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Ακόμη μια χρονιά ζητούμε την συμπαράσταση σας με την αγορά των λαχνών της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Μέσα σε ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες για την εργασία μας, πιστεύουμε ότι η συνδικαλιστική μας παρέμβασή σήμερα είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Η ιστοσελίδα μας, η εφημερίδα μας, τα ημερολόγιά μας, οι επισκέψεις μας στα καταστήματα ξεπερνούν τις προσωπικές μας οικονομικές δυνατότητες. Γι’ αυτό ζητάμε να μας ενισχύσετε, αγοράζοντας το λαχνό μας, εξασφαλίζοντάς μας έτσι την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσουμε.

Πιστεύοντας ότι, ανεξάρτητα από παραταξιακή ένταξη ή προτίμηση, το ενδιαφέρον και η εκτίμησή σας για τη συνδικαλιστική μας παρέμβαση θα εκφραστεί και αυτή τη φορά με την αγορά λαχνών, σας ευχαριστούμε.

Ο Λαχνός μας:

Στη λαχειοφόρο αγορά που επιχειρούμε κερδίζουν τρεις λαχνοί σύμφωνα με τη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 30/04/2019. Τα δώρα των λαχνών είναι:

1ος Λαχνός: Ένα ταξίδι στο Εδιμβούργο για δύο άτομα, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

2ος Λαχνός: Ένα tablet συνολικής αξίας 300 ευρώ.

3ος Λαχνός: Ένα κινητό συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Η κλήρωση του λαχνού θα γίνει σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 30/04/2019. Ο κάθε λαχνός τιμάται 2,5 ευρώ. Στο λαχνό με το ταξίδι ισχύει εναλλακτικός προορισμός, όπως αναφέρεται και πιο κάτω. Στους λαχνούς με το tablet και το κινητό εναλλακτικές αγορές. Δηλαδή οι τυχεροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αντίτιμο του κέρδους τους όπως αυτοί θέλουν.

Ο λαχνός μας θα διακινηθεί:

Ταχυδρομικά: Στα καταστήματα όπου υπηρετούν συνάδελφοι μας πρώην εργαζόμενοι της ΑΤΕ (αυτοί μας γνωρίζουν καλύτερα…) αποστείλαμε ένα αριθμό λαχνών διπλάσιο των εργαζομένων και παρακαλούμε όλους/ες τους/τις εργαζόμενους της τράπεζας ανεξάρτητα από Συλλόγους να αγοράσουν τον λαχνό μας και να ενισχύσουν την προσπάθεια μας. Κερδισμένοι θα είναι!

Ηλεκτρονικά: Αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας ένα σημαντικό αριθμό λαχνών (από 0001 έως 3.500) και καλούμε όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες να αγοράσουν λαχνό και να μας ενισχύσουν. Η διαδικασία αγοράς ηλεκτρονικά του λαχνού μας περιγράφεται πιο κάτω. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ

.

Αγορά των λαχνών

Οι λαχνοί μας μπορούν να αγοραστούν από όποιον/α συνάδελφο/ισσα το επιθυμεί είτε από το κατάστημα του (έχουμε στείλει στην συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων) είτε ηλεκτρονικά ως ακολούθως:

Ταχυδρομικά: Οι λαχνοί έχουν σταλθεί σε όλες σχεδόν τις υπηρεσιακές μονάδες σε κάποιο μέλος του ΣΕΤΑΠ που επιλέξαμε τυχαία στη πλειοψηφία τους. Παρακαλούμε τους συναδέλφους/ισσες που θα παραλάβουν τους λαχνούς μας να απευθυνθούν σε όλους τους συναδέλφους/ισσες του καταστήματος. Οι εισπράξεις από τους λαχνούς που θα πουληθούν θα κατατεθούν στο λογαριασμό 600 9145186 110

ενώ οι αδιάθετοι λαχνοί παρακαλούμε να μας επιστραφούν (Αμερικής 10, 106 71) με υπηρεσιακή αλληλογραφία και όχι με courier.

Ηλεκτρονικά: Έχουμε ήδη αναρτήσει στην ιστοσελίδα της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (www.sysp.gr) τους προς πώληση λαχνούς. Ακόμη θα αναρτήσουμε τυχόν επιστροφές από τα καταστήματα. Οι συνάδελφοι/ισσες θα επιλέγουν τους λαχνούς που θέλουν να αγοράσουν και:

1. Θα στέλνουν mail με τους αριθμούς των λαχνών που θέλουν (στο stamatismpoukas@gmail.com).

2. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα επιβεβαιώσει την διαθεσιμότητα των λαχνών και θα τους δεσμεύσει.

3. Οι συνάδελφοι/ισσες που θα αγοράσουν λαχνούς καταθέτουν το αντίτιμο των λαχνών στο λογαριασμό 600 9145186 110

4. H ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με mail θα επιβεβαιώσει την αγορά των λαχνών.

Αναγκαίες διευκρινίσεις:

Η λαχειοφόρος αγορά απευθύνεται κυρίως στους εργαζόμενους/ες της Πειραιώς.

Στα λαχεία μας κερδίζουν οι τρεις λαχνοί, οι οποίοι συμφωνούν με τα τέσσερα τελευταία ψηφία των τριών πρώτων λαχείων της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου. Ο πρώτος λαχνός είναι τα τέσσερα τελευταία ψηφία του κερδοφόρου αριθμού του τρίδυμου. Ο δεύτερος και τρίτος λαχνός θα είναι αντίστοιχα τα τέσσερα τελευταία ψηφία του δεύτερου και τρίτου κερδοφόρου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου, μετά το τρίδυμο.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν άμεσα στην ιστοσελίδα της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (www.sysp.gr).

Η διάθεση του λαχνού θα γίνει από τους συναδέλφους/ισσες στους οποίους έχουν σταλεί οι λαχνοί και, όπου υπάρχουν, από τα μέλη και τους φίλους ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Παρακαλούμε τους συναδέλφους/ισσες, αν φυσικά και αυτοί το θέλουν, να βοηθήσουν στη διάθεση των λαχνών.

Τα πιο πάνω δώρα θα διατεθούν οπωσδήποτε! Αποτελεί πάγια τακτική μας να διατίθενται τα δώρα γιατί θεωρούμε εμπαιγμό των συναδέλφων να αγοράζουν λαχνούς για δώρα που τελικά, δεν κληρώνονται. Για να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας αυτή, επειδή είναι πολύ πιθανόν κάποιοι λαχνοί να μείνουν αδιάθετοι και να περιλαμβάνονται σ’ αυτούς κερδοφόροι λαχνοί, θα ισχύσει γι’ αυτούς η επόμενη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (07/05, 14/05 κ.ο.κ. μέχρι να βρεθεί τυχερός και να μοιραστούν όλα τα δώρα.

Πρέπει οι συνάδελφοι, που θα μας τιμήσουν με την αγορά λαχνού/ών, να κρατήσουν το λαχνό τους μέχρι να κληρωθούν όλοι οι λαχνοί και να δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς για όλους τους λαχνούς.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ανακ. Συσπείρωσης, Συνδικαλιστικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022