Γενική Συνέλευση ΣΕΤΑΠ στην Αθήνα το Σάββατο 06 Απριλίου

Δημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ που αφορά τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας στην Αθήνα στις 6 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο  Wyndham Grand Athens.

…………………………………………………………………………………………………………………

Γενική Συνέλευση ΣΕΤΑΠ στην Αθήνα το Σάββατο 06 Απριλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Α.Π.), σύμφωνα με το Καταστατικό και το Νόμο, καλεί τα μέλη του, σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ., στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens», Μεγ. Αλεξάνδρου 2, T.K 10 437, Αθήνα, Tηλ: 216 8009900.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :

 1. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
 2. Οικονομικός Απολογισμός και Ισολογισμός από 1.1.2018 έως 31.12.2018.
 3. Υποβολή Έκθεσης Ελεγκτών για την παραπάνω οικονομική διαχείριση.
 4. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού.
 5. Λήψη απόφασης και καθορισμός ημερομηνίας, για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, (Τακτικών και Αναπληρωματικών Διοικητικών Συμβούλων, Τακτικών και Αναπληρωματικών Περιφερειακών Συμβούλων, Ελεγκτών), την εκλογή Αντιπροσώπων στην ΟΤΟΕ και στα τοπικά Εργατικά Κέντρα, σύμφωνα με το Καταστατικό και το Νόμο.
 6. Ανακήρυξη υποψηφίων σύμφωνα με το Καταστατικό.
 7. Εκλογή μελών Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, σύμφωνα με το Καταστατικό.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, κατά την πρώτη παραπάνω σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία απαιτείται η παρουσία του 1/3 των εγγεγραμμένων μελών του ΣΕΤΑΠ, η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 23.03.2019, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Αν και κατά τη δεύτερη αυτή σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία απαιτείται η παρουσία του 1/4 των μελών, δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί τη 30.03.2019, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Αν και κατά την τρίτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα γίνει

Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Α

ΣΑΒΒΑΤΟ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, στις 10:00 π.μ.

στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens», Μεγ. Αλεξάνδρου 2, T.K 10437, Αθήνα, με τα ίδια θέματα.

Η τελευταία αυτή Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών, που παραβρίσκονται.

Α.  ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

 • Για χρήση Ι.Χ., απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μεταφερθούν τουλάχιστον δυο συνάδελφοι. Για να καλυφθεί η προβλεπόμενη αποζημίωση πρέπει να προσκομισθούν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οι πρωτότυπες αποδείξεις διοδίων. Η αποζημίωση για το Ι.Χ. είναι 0,25 λεπτά το χιλιόμετρο. Διαφορετικά, κάθε μετακινούμενος με Ι.Χ. θα λάβει το αντίτιμο του εισιτηρίου τρένου μετ’ επιστροφής. Εάν η διαδρομή δεν εξυπηρετείται με τρένο, θα καταβληθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου λεωφορείου.
 • Κάλυψη αεροπορικού εισιτηρίου, μέχρι του ποσού των εκατόν είκοσι ευρώ (120 €) για μετακίνηση μετ’ επιστροφής, με την προσκόμιση του αντίστοιχου σώματος.
 • Για χρήση μέσου μαζικής μεταφοράς, ανώτατη δαπάνη το εισιτήριο με επιστροφή του ΟΣΕ σε Β θέση (Intercity) ή του τοπικού ΚΤΕΛ ή πλοίου σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα, με την προσκόμιση του αντίστοιχου σώματος.
 • Σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ καλύπτονται έξοδα μετακίνησης με ΤΑΧΙ.

Β.  ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

 • Όσοι συνάδελφοι διαμένουν από 0-100χλμ δεν δικαιούνται διαμονή, από 100 χιλιόμετρακαι πάνω, δικαιούνται δύο διανυκτερεύσεις.
 • Με το « Wyndham Grand Athens «, ο ΣΕΤΑΠ έχει συνάψει ειδική συμφωνία, για 115€ το Deluxe δίκλινο με πρωινό (αναλυτικότερα στην συνημμένη φόρμα). Οι συνάδελφοι που θα επιλέξουν να διαμείνουν σ’ αυτό το ξενοδοχείο, θα δικαιωθούν το ήμισυ (1/2) του συνολικού κόστους διαμονής, με ανώτερο ποσό 57,50€ το μέλος ανά διανυκτέρευση. Για παράδειγμα, εάν δυο μέλη, επιλέξουν να διαμείνουν στο ίδιο δωμάτιο, το κόστος διαμονής θα είναι μηδενικό.

Οι κρατήσεις δωματίων στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens » θα γίνονται από τον κάθε συμμετέχοντα, αποστέλλοντας μόνο στο φαξ 216 8009901 συμπληρωμένη την συνημμένη φόρμα. Για διευκρινήσεις σχετικά με την διαμονή, επικοινωνείτε στο τηλέφωνα 216 8009923.

Ακυρώσεις δωματίων, χωρίς χρέωση, μπορούν να γίνουν μέχρι τις 22/03/2019. Πέραν της ημερομηνίας αυτής, οποιαδήποτε ακύρωση θα υπόκειται σε ακυρωτικά μια νύχτας.

Η εξόφληση της διαμονής, θα γίνεται απευθείας από τα μέλη στο ξενοδοχείο.

 • Όσοι συνάδελφοι – μέλη, επιλέξουν διανυκτέρευση σε οιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο, πλην του «Wyndham Grand Athens», θα δικαιωθούν το 1/2 της τιμής απόδειξης, με ανώτερο 57,50€ το άτομο ανά διανυκτέρευση, (σύνολο 115 το ανώτερο), με προσκόμιση της απόδειξης του ξενοδοχείου, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμμετοχή στις τελικές ψηφοφορίες.

Γ.  ΛΟΙΠΑ

 • Τα έξοδα συμμετοχής θα καταβληθούν στους δικαιούχους μετά την αποστολή στο Σύλλογο της σχετικής κατάστασης οδοιπορικών και των δικαιολογητικών, (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, ferryboat και ξενοδοχείων), με πίστωση των λογαριασμών ταμιευτηρίου τους και αφού γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες του Συλλόγου.
 • Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, αυστηρά με βάση τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις, θα καταβληθούν μόνο στα μέλη του Συλλόγου, που θα συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση στις 06.04.2019 και θα λάβουν μέρος στις τελικές ψηφοφορίες.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας πιστεύει πως η συμμετοχή σας στις διαδικασίες της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης είναι η έκφραση και επιθυμία όλων σας να βοηθήσετε τη δύσκολη προσπάθεια, που καταβάλλει ο Σύλλογός μας, ώστε όλοι μαζί να κρατήσουμε το Σύλλογο ψηλά, εκεί που του αξίζει.

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ανακ. ΣΕΤΑΠ, Συνδικαλιστικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022