3-1

Θα μπορούσε να είναι το σκορ ποδοσφαιρικού αγώνα αλλά είναι η αναλογία αποχωρούντων – προσληφθέντων στην Τράπεζα Πειραιώς μόνο για το 2019! Συγκεκριμένα μέχρι τώρα, το 2019, έχουν αποχωρήσει από την τράπεζα 154 εργαζόμενοι και έχουν προσληφθεί 52 εργαζόμενοι, δηλαδή για κάθε τρεις αποχωρήσεις το 2019 η Τράπεζα έχει ήδη προχωρήσει σε μία πρόσληψη!!

Θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς: Μα καλά, η Διοίκηση δεν μπορεί να προσλάβει κάποια εξειδικευμένα στελέχη για να «τρέξουν» κάποια προγράμματα; Φυσικά και μπορεί και μάλιστα πρέπει, αν αφορά τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών και την αποδοτικότερη λειτουργία των συστημάτων. Αλλά εδώ μιλάμε για αρκετές δεκάδες καθαρές προσλήψεις στην Τράπεζα (εκτός των προσλήψεων που γίνονται στις εταιρείες ενοικίασης προσωπικού τύπου ICAP, PDS για την Τράπεζα)!

Και ενώ τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες μας βομβαρδίζουν με νούμερα για το πόσοι πρέπει να αποχωρήσουν από την Τράπεζα, η πραγματικότητα μέσα στην Πειραιώς είναι διαφορετική!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, να μην μασήσουμε…

Αν η τράπεζα θέλει να εξορθολογήσει τα έξοδά της όπως διατείνονται τα στελέχη της και γράφουν τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, τότε η αναλογία 3-1 είναι αποκαλυπτική της πραγματικότητας. Η τράπεζα δεν έχει πρόβλημα με το προσωπικό που δήθεν της περισσεύει, αφού προσλαμβάνει σωρηδόν σε διευθύνσεις και καταστήματα, απλά θέλει να απαλλαγεί από μας!

Για μια τράπεζα ανακεφαλαιοποιημένη με τα χρήματα και τις θυσίες ενός ολόκληρου λαού, αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο…!

Και όλα αυτά ενώ εκατοντάδες είναι τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, πολλά πανομοιότυπα, που συνεχίζουν την προσπάθεια κατατρομοκράτησης των συναδέλφων μας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όσοι από μας βρεθήκαμε στην Τράπεζα μαζί με τα ασημικά της ΑΤΕ δεν είμαστε τα αποπαίδια, είμαστε το σήμερα και το αύριο στην Πειραιώς!

Κατηγορίες: Xρονολογική σειρά, Ανακ. Συσπείρωσης, Συνδικαλιστικά

 
 

Μην παραλείψετε να διαβάσετε:

Μονομερής πολιτική υπέρ των τραπεζών και των funds από την κυβέρνηση

  Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Τσουκαλά που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στα μηδαμινά…

Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ πουα αφορά την καταβολή των αναδρομικών απο τον ΕΦΚΑ.…

Περιμένοντας τους βαρβάρους;*

  Είθισται όταν γίνεται μια απεργία και μάλιστα επιτυχημένη, την επόμενη ή τις επόμενες μέρες…

Το αύριο μας ανήκει – αρκεί εμείς να φροντίσουμε γι’ αυτό σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στην Αχαΐα, ενάντια στα σχέδια…

Δεν πάει άλλο… Στάση εργασίας την Τρίτη 24/05/2022 στο νομό Αχαΐας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι μετακινήσεις συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα από και προς…

Νομίζεις οτι δεν έχεις φωνή; ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκλογες ΣΕΤΑΠ 2022