Συσπείρωση

Ζητούμε τώρα την ανάκληση των απολύσεων!

29/12/2017

Σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο, η Τράπεζα δήλωσε στην Τριμερή με το Υπ. Εργασίας ότι όπως προβλέπει το Π.Δ. 178/2002 θα ξεκινήσει η διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων με καταληκτική ημερομηνία την 20/1/2018.

Παράλληλα, όπως μαθαίνουμε, η Τράπεζα ενημερώνει τους 120 φύλακες και καθαρίστριες ότι η μεταβίβασή τους σε εταιρία εκτός τράπεζας θα γίνει ούτως ή άλλως μετά τις 20/1/2018 (άρα δεν υπαναχωρεί στο θέμα των απολύσεων) και εναλλακτικά τους προτείνει να φύγουν παίρνοντας την εθελουσία, η οποία θα ισχύει μέχρι 29/12/2017!!!!

Συνάδελφοι,

Ο αγώνας για τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας είναι αγώνας όχι μόνο των 120 φυλάκων και καθαριστριών, αλλά όλων των εργαζομένων στην τράπεζα Πειραιώς. Σας καλούμε να μην υποκύψετε στον εκβιασμό και να αναζητήσετε τη συμπαράσταση του σωματείου. Η μάχη τώρα αρχίζει! Η συνθηκολόγηση χωρίς μάχη δεν ταιριάζει στους αγώνες μας και την ιστορία μας.

Η Συσπείρωση έχει ζητήσει από την προηγούμενη εβδομάδα τη σύγκλιση του Δ.Σ. του ΣΕΤΑΠ για να πάρουμε αποφάσεις. Όλοι οι συνάδελφοι φύλακες και καθαρίστριες πρέπει να είστε παρόντες στο Δ.Σ. γιατί αφορά τις ζωές σας.

Ο ΣΕΤΑΠ να σταθεί αρωγός στον κάθε συνάδελφο που κινδυνεύει!

Δεν εγκαταλείπουμε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας!

Καλούμε τη Διοίκηση να σταματήσει τους εκβιασμούς!