Συσπείρωση

Η ΔΑΚΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ

25/10/2014

Έφτασε μια μόνο μέρα εκλογών για να «τρελάνει» τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής που προέρχονται από τις τρεις παρατάξεις (Συσπείρωση, ΔΗΣΥΕ και ΕΣΑΚ). Μιλάμε για τον τρόπο λειτουργίας των δυο μελών της ΚΕΕ που προέρχονται από τη ΔΑΚΕ. Λειτουργούν με αποκλειστικό κριτήριο το παραταξιακό όφελος και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο! Προσπαθούν να καταπατήσουν αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου, λειτουργούν κατά παραγγελία της παράταξής τους χωρίς να ενημερώνουν τα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής, λένε ψέματα και γενικά δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Παράλληλα τα στελέχη της ΔΑΚΕ έχουν επιδοθεί σε ένα χυδαίο πόλεμο ασύστολων ψεμάτων εναντίον της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (παλιά μου τέχνη κόσκινο) στο διαδίκτυο, όπου εμφανίζουν τη παράταξή μας υπεύθυνη περίπου για ότι συμβαίνει στη χώρα μας!!!!

Πιο κάτω θα διαβάσετε την ανακοίνωση- καταγγελία της πλειοψηφίας της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής κατά του τρόπου λειτουργίας των δυο προερχόμενων από τη ΔΑΚΕ μελών της.    
 

………………………………………………………………..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.

Συνάδελφοι,

Αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε τη στάση των δύο εκπροσώπων της ΔΑΚΕ στην Κ.Ε.Ε. καθώς επίσης και όλης της παράταξης για παρακώλυση  της απρόσκοπτης συνέχειας της εκλογικής διαδικασίας  που είναι σε εξέλιξη για τα νέα όργανα του ΤΥΠΑΤΕ.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις των στελεχών της ΔΑΚΕ στο έργο της Κ.Ε.Ε. και η «διατεταγμένη υπηρεσία» των εκπροσώπων της στην Κ.Ε.Ε. δυσχεραίνουν απίστευτα το έργο μας.

Ενδεικτικά : εντολές προέδρου προς τρίτους χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με την Κ.Ε.Ε, αποστολή συμπληρωματικού εκλογικού υλικού σε μονάδες όπου  είχε ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία, ανακριβείς πληροφορίες προς καταστήματα, υπόλοιπα μέλη της Κ.Ε.Ε., συνταξιούχους κ.ά

Με την ανακοίνωση – καταγγελία αυτή επιδιώκουμε – έστω και την ύστατη στιγμή – να λειτουργήσουν επιτέλους σύμφωνα με το θεσμικό ρόλο που τους έχει ανατεθεί, χωρίς μικροπαραταξιακά παιχνίδια και σκοπιμότητες σε βάρος της εκλογικής διαδικασίας, που θέτουν την εγκυρότητά της σε κίνδυνο.

Καλούμε την ΔΑΚΕ και τους εκπροσώπους της  να σεβαστούν το έργο μας, που μόνο εύκολο δεν είναι, και να σταματήσουν τις παρεμβάσεις.

Τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα

Παπαθανασίου Χριστιάνα

Παπασπυρόπουλος Γιώργος