Συσπείρωση

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ

σε Χειμώνα.pdf

2/7/2017

Στην πρόσφατη ανάρτησή μας της 26/6 αναφερθήκαμε αρκετά αναλυτικά στην απαξίωση της λειτουργίας της διαχειριστικής επιτροπής του ΕΛΕΜ από τον πρόεδρό της, αφού λειτουργεί μόνος του και εν κρυπτώ και «θυμάται» να τη συγκαλέσει μόνο εκ των υστέρων σαν διακοσμητική πινελιά στις δικές του αποφάσεις.

Τη περασμένη Δευτέρα είχε συγκαλέσει μια τέτοια διαχειριστική για την εκ των υστέρων έγκριση (!!!!) των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2016 του ΕΛΕΜ. Σε αυτή τη συνεδρίαση αποδείχτηκε επίσης πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ο πρόεδρος του ΕΛΕΜ συνειδητά προσπάθησε να παραπλανήσει το συμβούλιο του Ταμείου όταν έλεγε ότι έχει γνωμοδοτήσεις από τους νομικούς,  ότι όλα είναι σύννομα με τα θέματα που θέλει να έχει η έκτακτη συνέλευση που ζητά, αφού και η τέταρτη δικηγόρος (οι άλλες τρεις ήδη είχαν τοποθετηθεί αρνητικά εγγράφως) δήλωσε ότι δεν έχει γνωμοδοτήσει για τέτοιο ζήτημα!

Η εκπρόσωπος της Συσπείρωσης στη διαχειριστική κατέθεσε επιστολή (για να τη δείτε πατήστε εδώ), επισημαίνοντας το επικίνδυνο μιας τέτοιας λειτουργίας, αρνούμενη το διακοσμητικό ρόλο του εκ των υστέρων χειροκροτητή των αποφάσεων του προέδρου!!

Στην επιστολή αυτή περιγράφονται  αρκετά δείγματα τέτοιας αυταρχικής λειτουργίας από πλευράς προέδρου. Αποτελούν προσωπικές πολιτικές  του ή συμφωνεί και η παράταξή του σε αυτή την αντιδημοκρατική λειτουργία;