Συσπείρωση

Εκλογές ΠΟΚΕΑΤΕΠ με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

22/6/2017

Ο ΠΟΚΕΑΤΕΠ μας έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση :
 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΚΕΑΤΕΠ

29 Ιουνίου, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2017

Μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης στις 14 Ιουνίου 2017, τo ΠΟΚΕΑΤΕΠ, ενόψει των επικείμενων αρχαιρεσιών του για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Εφορειών και Ελεγκτικής Επιτροπής εγκαινιάζει την πρακτικής της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.

Ένας σημαντικός διοικητικός νεωτερισμός που έχει προβλεφθεί από το Καταστατικό μας και εγκρίθηκε στη Γεν. Συνέλευση,  σε πλήρη εναρμόνιση με την τεχνολογική πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό.

Η εφαρμογή αυτή από φέτος, αναμένεται να έχει εκτός από το σημαντικό οικονομικό όφελος (αφού δεν εκτυπώνονται φάκελοι και ψηφοδέλτια και δεν υπάρχουν ταχυδρομικά έξοδα) και αντίστοιχο όφελος χρόνου και ταλαιπωρίας για τις εφορευτικές επιτροπές και τα μέλη μας (λόγω ελαχιστοποίησης των απαιτούμενων διαδικασιών), με παράλληλη διασφάλιση της εγκυρότητας και μυστικότητας της ψηφοφορίας αλλά και της συμμετοχής όλων των μελών (ειδικά αυτών που δεν βρίσκονται κοντά στα κεντρικά εκλογικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης).

Η εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια και έχει αναλάβει το σχεδιασμό και την διεκπεραίωση της διαδικασίας, εγγυάται τη διασφάλιση της αξιοπιστίας, της ανωνυμίας και του αδιάβλητου των αποτελεσμάτων (πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, ξεχωριστός server για την ψηφοφορία, αποκλειστική διαχείριση της διαδικασίας από τα στελέχη της).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

Επισημαίνουμε ότι επειδή τα ηλεκτρονικά μηνύματα για την ψηφοφορία αποστέλλονται από ομαδικό πάροχο, μπορεί να μην εμφανίζονται κατευθείαν στα Κύρια μηνύματά σας (inbox), αλλά στις κατηγορίες Προσφορές (promotions), Κοινωνικά (social) ή Ενημερώσεις ή ακόμα και στα Ανεπιθύμητα (spam).
Ειδικότερα, σε όσους είναι χρήστες του hotmail, έχει παρατηρηθεί ότι πολλά ομαδικά μηνύματα πηγαίνουν στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Junk).

Οπότε, εφιστούμε την προσοχή στα μέλη μας, ώστε να ελέγχουν όλες τις κατηγορίες αναζητώντας τα σχετικά μηνύματα, για να διασφαλίσουν τη δυνατότητα ψήφου τους.
Eπίσης, σε όσους συναδέλφους έχουν δηλώσει και 2ο mail ενημέρωσής τους, ο σύνδεσμος για να ψηφίσουν θα τους σταλεί μόνο στο ένα (συνήθως επιλέγεται το προσωπικό, και όχι το υπηρεσιακό τους).

Όλες οι άλλες λεπτομέρειες της ηλεκτρονικής διαδικασίας θα σας ανακοινωθούν από την εφορευτική Επιτροπή, η οποία σε συνεργασία με την εταιρία θα σας αποστείλει newsletters, όπου θα αναγράφεται ως αποστολέας το «ΠΟΚΕΑΤΕΠ ψηφοφορία».

Παρακαλούμε θερμά για τη συμμετοχή σας.