Συσπείρωση

SILVER ALERT συνέχεια εκ του προηγουμένου….

17/5/2017   
     
ΘΑΥΜΑ! Βρέθηκε η επιχειρησιακή σύμβαση ,της οποίας αγνοείτο η τύχη εδώ και περίπου ένα  εξάμηνο.

Όπως είχαμε άλλωστε προβλέψει, (προφητεύσει),το θαύμα έγινε παραμονές της εκλογοαπολογιστικης συνέλευσης του ΣΕΤΠ, ώστε να αναγγελθεί μετα βαΐων και κλάδων εν όψη εκλογών.

Λίγα πράγματα, κυριως μικρές αυξήσεις σε ήδη υπάρχοντα επιδόματα που αφορούν ένα πολύ μικρο ποσοστό συναδέλφων (πόσοι άραγε;).
-Θα ήταν χρήσιμο να μας πούνε απολογιστικά για το προηγούμενο έτος τι ποσοστό των υπάλληλων επωφελήθηκε;
 
Για να μην είμαστε άδικοι προστίθενται  και νέα :
 
Χορηγείται εφ’ άπαξ επίδομα 1.000€ σε όσους συναδέλφους αποκτήσουν 4ο παιδί, καθώς και για κάθε παιδί που θα αποκτήσουν πέραν του 4ου καθώς και εφ’ άπαξ επίδομα 300€ σε όσους συναδέλφους παντρεύονται. επίσης παιδική μεριμνά σε όσους δεν το έπαιρναν(πόσους αφορά;)
 
-Άραγε από τα  στοιχεία της ΔΑΔ πόσοι αποκτούν 4ο παιδί και πόσοι παντρεύονται κάθε χρόνο;
 
Δεν υπάρχει ούτε ένα μέτρο που να αφορά το σύνολο των συνάδελφων
Μας θυμίζει έντονα την λογική του νέου ασφαλιστήριου, πολύ φρου-φρου και αρώματα.

Ποσά που χτυπάνε στο μάτι, αλλά που δεν θα τα πάρει πότε η πλειοψηφία των συναδέλφων.

Και μια και θυμηθήκαμε το ασφαλιστήριο, μετα το κράξιμο και τα παράπονα των συναδέλφων που ακόμα περιμένουν να αποζημιωθούν ,δεν τόλμησαν να το αναφέρουν κι αυτό, παρόλο που προβλεποταν και γι αυτό ομάδα εργασίας στην προηγούμενη επιχειρησιακή.

ΥΓ.
Επειδή ως γνωστόν η προηγούμενη επιχειρησιακή σύμβαση έχει λήξει εδώ και μήνες ,ελπίζουμε ότι ακροτελεύτια παράγραφος που παραθέτουμε παρακάτω θα την περιλαμβάνει και δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα.

«….Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις που έχουν θεσμοθετηθεί από τις κλαδικές Σ.Σ.Ε ΟΤΟΕ – Τραπεζών ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο και βρίσκονται σε ισχύ κατά τον χρόνο υπογραφής της παρούσας Ε.Σ.Σ.Ε., δεν θίγονται και εξακολουθούν να ισχύουν.»

Η Τράπεζα μας πληροφόρησε ότι ισχύουν οι ρυθμίσεις των προηγούμενων επιχειρησιακών ΣΣΕ. Μένει να αποδειχθεί!