Συσπείρωση

Από βαριές αρρυθμίες πάσχει το νέο ασφαλιστήριο ….

8/5/2017

Αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες τα παράπονα για την λειτουργία του νέου ασφαλιστήριου.

Σταχυολογούμε μερικά  από αυτά:

Υποστήριξη

·        Ανεπαρκής υποστήριξη από την ΔΑΔ,
·        τηλεφωνά που  ή δεν απαντά κανείς ή  όταν απαντούν ,δεν μπορούν να δώσουν επαρκή  ενημέρωση και λύσεις.
·        Όσον δε αφορά την ΝΝ, ναι μεν ξέρει το αντικείμενο, όμως και αυτοί παραπέμπουν στην ΔΑΔ και δεν δίνουν λύσεις οι ίδιοι.
 
Εγκρίσεις

·        Καθυστερήσεις στην έγκριση για εισαγωγή σε νοσοκομείο με αποτέλεσμα να ζητείται η εξόφληση όλου του λογ/μου από συνάδελφους και μάλιστα ποσά αρκετών εκατοντάδων ή και χιλιάδων ευρώ.
Πληρωμές
·        Πάει περίπατο η πληρωμή εντός 3 ημερών
         
Υπάρχουν περιπτώσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τον  ένα  μήνα ,χωρίς οι συνάδελφοι να έχουν αποζημιωθεί ακόμη ή έστω να έχουν ειδοποιηθεί ,ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ακόμη χειρότερες είναι οι περιπτώσεις των συνάδελφων ,που βασιζόμενοι στο ασφαλιστήριο και μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα να εξοφλήσουν εξ ιδίων, την δαπάνη ,υποχρεώνονται από τις ιδιωτικές  κλινικές  να υπογράψουν συναλλαγματικές 1 μηνός.

Το διάστημα αυτό σε αρκετές περιπτώσεις έχει παρέλθει , με σοβαρό ενδεχόμενο, να διαμαρτυρηθούν οι συναλλαγματικές και να βρεθούν επαγγελματίες τραπεζοϋπάλληλοι, με ευθύνη απόλυτη της τράπεζας  με δυσμενή στοιχεία στον Τειρεσία, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όλα αυτά, αναστατώνουν και μάλιστα σοβαρά τις ζωές των συνάδελφων μας.
 
Καλούμε την διοίκηση που είναι και ο αντισυμβαλλόμενος να φροντίσει άμεσα για την επίλυση των αρρυθμιών αυτών, με κάθε πρόσφορο μέσο.