Συσπείρωση

ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ- Κάτι ξεχάστηκε…

23/2/2017

Πρόσφατα, πληροφορηθήκαμε την συνεργασία του ΣΕΤΑΠ με τον σύλλογο της Γενικής (ΣΥΓΤΕ), προκειμένου οι συνάδελφοι να έχουν την δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής της ετήσιας κάρτας του ΟΑΣΑ μέσω της winbank του ΣΕΤΑΠ, με δόσεις. Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΓΤΕ.

Μάλιστα, οι συνάδελφοι της Γενικής , που ήδη έχουν καταβάλει εφάπαξ το ποσό, αλλά επιθυμούν να κάνουν χρήση των δόσεων, εκ των υστέρων, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον σύλλογο τους.

Η Συσπείρωση, επικρότησε στο Διοικητικό και Γενικό συμβούλιο, την συνεργασία αυτή. Είναι άλλωστε πάγια η θέση μας για την ενότητα των εργαζομένων και στρατηγική μας επιδίωξη η ενοποίηση των συλλόγων.

Μας έκανε, όμως, εντύπωση, το γεγονός ότι, ο ΣΕΤΑΠ δεν έβγαλε ανακοίνωση για τη συνεργασία των δύο συλλόγων, έστω και σε ένα επιμέρους θέμα, αφού είναι ένα γεγονός θετικό και όπως όλοι ξέρουμε και ασυνήθιστο.

Ρωτήσαμε, στο Δ.Σ., αν ισχύει η εκ των υστέρων δυνατότητα και των μελών του ΣΕΤΑΠ να πληρώσουν το ποσό με δόσεις. Η απάντηση ήταν καταφατική και μάλιστα όπως μας ενημέρωσαν, ήδη τακτοποιήθηκε το αίτημα μιας συναδέλφου.

Όπως είναι φυσικό ζητήσαμε να βγει ανακοίνωση, έστω και καθυστερημένα, ούτως ώστε, να ενημερωθούν, όλα τα μέλη του ΣΕΤΑΠ και επισημάναμε ότι δεν μπορεί η δυνατότητα αυτή να δίνεται μόνο σε κάποιους, αλλά πρέπει να δίνεται σε όλους τους συναδέλφους. Έως σήμερα άκρα του τάφου σιωπή…

·        Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι τα αποσπασμένα μέλη της πλειοψηφίας στο προεδρείο δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με κάτι που θέλει λίγο κόπο, πρακτική δουλειά και που είναι για το συμφέρον των μελών μας.

·        Ούτε ότι η δραστηριότητα τους εξαντλείται σε χορούς και πανηγύρια, σε τηλέφωνα στις ονομαστικές γιορτές των συνάδελφων και αναρτήσεις στο facebook.

·        Ούτε ακόμα χειρότερα ότι, οι δόσεις είναι μόνο για τους ημετέρους.

Συνάδελφοι της ΔΗΣΥΕ & της ΔΑΚΕ φαίνεται ότι κάτι ξεχάσατε…