Συσπείρωση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας για το κλείσιμο της Γούναρη

7/11/2016


Παρενέβη με επιστολή του ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών στο κλείσιμο της Γούναρη, θέμα που πρόβαλε η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ η ανάρτηση  της, ζητώντας από τη διοίκηση της Πειραιώς να επανεξετάσει το θέμα. Πιο κάτω δημοσιεύουμε την επιστολή.
..........................
 
Αρ. Πρωτ. 3357
 

Προς
Πρόεδρο Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ. Χατζηνικολάου Γεώργιο
Αθήνα
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Περιφερειακό Δ/ντη Δυτικής Πελοποννήσου
Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ. Σταυρόπουλο Ανδρέα
 
 
Kύριε Πρόεδρε,
 
Σύμφωνα με πληροφορίες Μελών μας, στις προθέσεις της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι να κλείσει το κατάστημα της ΓΟΥΝΑΡΗ ΠΑΤΡΑΣ. 
 
Αν λάβουμε υπόψη μας τη δυναμικότητα του καταστήματος   και των δεδομένων της πόλης, το κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος χαρακτηρίζεται μάλλον άσκοπο. Ήδη εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό συναδέλφων  μας, επαγγελματιών, εργαζομένων  και άλλων πολιτών και η ενδεχόμενη κατάργησή του θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.  Οι πελάτες σας δε, επιβεβαιώνουν ότι η εξυπηρέτησή τους μέχρι τώρα υπήρξε άριστη.
 
Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους αποφάσεις εκ μέρους της κεντρικής διοίκησης της τράπεζας λαμβάνονται με γνώμονα την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκ μέρους της. Στην περίπτωση αυτή όμως μόνον αυτό δεν εξασφαλίζεται, αλλά αντιθέτως θα προκληθεί μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ πολλοί από τους πελάτες σας θα αναζητήσουν άλλα τραπεζικά ιδρύματα για την ευκολότερη εξυπηρέτησή τους.
 
Ευελπιστούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα παραπάνω και σας παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε το θέμα.