Συσπείρωση

ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ

25/10/2016

Mε την οδηγία 2016/1690 η τράπεζα ζητά την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων στην ψηφιοποίηση των παραστατικών. Όπως φαίνεται η πλειοψηφία των καταστημάτων (πάνω από 450) έχουν εκκρεμότητες με την ψηφιοποίηση των παραστατικών, που φτάνουν, αν δεν το ξεπερνούν, ως το 2014.
 
Μετά  τις αλλεπάλληλες εθελούσιες και την συνεπακόλουθες μειώσεις του προσωπικού   δεν μπορείς να περιμένεις, να μην υπάρχει αντίκτυπος στην απόδοση.
 
Όλοι όσοι οδηγήθηκαν στην έξοδο με τις εθελουσίες δεν ήταν περιττοί .  Ήταν έμπειροι και χρήσιμοι επαγγελματίες  και η έλλειψη τους φαίνεται και θα φαίνεται. Τα αιτήματα για ενίσχυση των μονάδων είναι συνεχή.
 
Χωρίς να παραγνωρίζουμε την πιθανότητα λαθών και τυχόν ιδιαιτεροτήτων κάποιων μονάδων, νομίζουμε ότι το θέμα σχετίζεται μάλλον με φαινόμενα αρρυθμίας στο σύστημα.
 
Αρρυθμία που μοιραία προκαλείται από όλα όσα συνέβησαν και  συμβαίνουν στο χώρο.
 
Με ένα προσωπικό σε παραζάλη από τις συνεχείς πιέσεις για ρυθμίσεις, για πωλήσεις πέρα από κάθε λογική, σε σημείο που  πελάτες να αποφεύγουν να μπουν στα καταστήματα για να αποφύγουν τις συνεχείς προσπάθειες να αγοράσουν προϊόντα που δεν χρειάζονται και δεν θέλουν, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο.
 
Στην τράπεζα το προσωπικό λείπει, δεν περισσεύει…
 
Νομίζουμε ότι η κατάσταση, μάλλον θα χειροτερέψει, αν η διοίκηση δεν θελήσει να δει την πραγματικότητα.
 
Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζετε…