Συσπείρωση

Λαχειοφόρος Αγορά της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Συμπαράσταση σε δύσκολους καιρούς

18/10/016
 
Δημοσιεύουμε πιο κάτω ανακοίνωση της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιεί. Όπως αναγράφεται και πιο κάτω, ο λαχνός μας θα διακινηθεί με δύο τρόπους : με αποστολή στις υπηρεσιακές μονάδες που εργάζονται συνάδελφοι/ισσες της ΑΤΕ (ήδη χθες στάλθηκε και 1-2 μέρες τον παραλαμβάνουν οι συνάδελφοι των καταστημάτων) και με ηλεκτρονική ανάρτηση που θα κάνουμε στην ιστοσελίδα μας. Καλούμε όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες να συνδράμουν αγοράζοντας, διακινώντας τον λαχνό μας. Τα έξοδα της συνδικαλιστικής μας παρέμβασης είναι τεράστια για τα προσωπικά μας οικονομικά και η ανάγκη της παρέμβασης μεγαλύτερη  από πoτέ.
....................

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Πραγματοποιούμε μια ακόμη λαχειοφόρο αγορά και αυτή τη φορά σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες με το μισθό μας να λεηλατείται από τη φορολογία και τα μνημονιακά μέτρα, την περίθαλψη να υποβαθμίζεται συνεχώς, τη γενικευμένη ανασφάλεια για την επόμενη ημέρα.
Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η συνδικαλιστική μας παρέμβαση είναι αναγκαία και γίνεται καθημερινά με την ιστοσελίδα μας, την εφημερίδα μας, τις επισκέψεις μας στα καταστήματα. Μια παρέμβαση δαπανηρή, που ξεπερνά τις προσωπικές μας οικονομικές δυνατότητες. Γι’ αυτό ζητάμε να μας ενισχύσετε, αγοράζοντας το λαχνό μας , εξασφαλίζοντάς μας έτσι την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσουμε.
Πιστεύοντας ότι, ανεξάρτητα από παραταξιακή ένταξη ή προτίμηση, το ενδιαφέρον και η εκτίμησή σας για τη συνδικαλιστική μας παρέμβαση θα εκφραστεί και αυτή τη φορά με την αγορά λαχνών, σας ευχαριστούμε.
 
Ταχυδρομικά και Ηλεκτρονικά ο Λαχνός

Οι νέες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί στον εργασιακό μας χώρο, μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε τις σημαντικές αλλαγές στη διαδικασία που κάναμε στην προηγούμενη έκδοση του Λαχνού μας και γι’ αυτό ο λαχνός μας θα διακινηθεί:
Ø Ταχυδρομικά στα καταστήματα όπου υπηρετούν συνάδελφοι μας πρώην εργαζόμενοι της ΑΤΕ και
Ø Ηλεκτρονικά με ανάρτηση στο διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα αποστείλαμε σε όλα τα καταστήματα που εργάζονται συνάδελφοι μας της ΑΤΕ (αυτοί μας γνωρίζουν καλύτερα...) ένα αριθμό λαχνών διπλάσιο των εργαζομένων και παρακαλούμε όλους/ες τους/τις εργαζόμενους της τράπεζας ανεξάρτητα από Συλλόγους να αγοράσουν τον λαχνό μας και να ενισχύσουν την προσπάθεια μας. Κερδισμένοι θα είναι!
Ακόμη αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας ένα σημαντικό αριθμό λαχνών (από 0001 έως 3.500) και καλούμε όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες να αγοράσουν λαχνό και να μας ενισχύσουν. Η διαδικασία αγοράς ηλεκτρονικά του λαχνού μας περιγράφεται πιο κάτω.
 
Ο Λαχνός μας

Στη λαχειοφόρο αγορά που επιχειρούμε κερδίζουν τρεις λαχνοί σύμφωνα με τη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 6/12/2016. Τα δώρα των λαχνών είναι:
1ος Λαχνός:  Ένα ταξίδι 4 ημερών στη  Ρώμη, για δύο άτομα, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, που καλύπτει αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (4 αστέρων) με πρωινό.
2ος Λαχνός: Ένα tablet συνολικής αξίας 200 ευρώ.
3ος Λαχνός: Ένα tablet συνολικής αξίας 200 ευρώ.
Η κλήρωση του λαχνού θα γίνει σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 6/12/2016. 
Ο κάθε λαχνός τιμάται 2,5 ευρώ. 
Στο  λαχνό με το ταξίδι ισχύει εναλλακτικός προορισμός, όπως αναφέρεται και πιο κάτω. Στους λαχνούς με τα tablet εναλλακτικές αγορές. Δηλαδή οι τυχεροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αντίτιμο του κέρδους τους όπως αυτοί θέλουν.
 
Αγορά των λαχνών 

Οι λαχνοί μας μπορούν να αγοραστούν από όποιον/α συνάδελφο/ισσα το επιθυμεί είτε από το κατάστημα του (έχουμε στείλει στην συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων) είτε ηλεκτρονικά ως ακολούθως:
Ταχυδρομικά: Οι λαχνοί έχουν σταλθεί σε όλες σχεδόν τις υπηρεσιακές μονάδες σε κάποιο μέλος του ΣΕΤΑΠ που επιλέξαμε τυχαία στη πλειοψηφία τους. Παρακαλούμε τους συναδέλφους/ισσες που θα παραλάβουν τους λαχνούς μας να απευθυνθούν σε όλους τους συναδέλφους/ισσες του καταστήματος. Οι εισπράξεις από τους λαχνούς που θα πουληθούν θα κατατεθούν στο λογαριασμό 5051-072779-781 ενώ οι αδιάθετοι λαχνοί παρακαλούμε να μας επιστραφούν (Αμερικής 10, 106 71) με υπηρεσιακή αλληλογραφία και όχι με courier.
Ηλεκτρονικά: Έχουμε ήδη αναρτήσει στην ιστοσελίδα της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (www.sysp.gr) τους προς πώληση λαχνούς (0001-3500). Ακόμη θα αναρτήσουμε τυχόν επιστροφές από τα καταστήματα. Δείτε τους λαχνούς στο συνημμένο πατώντας εδώ.
 Οι συνάδελφοι/ισσες θα επιλέγουν τους λαχνούς που θέλουν να αγοράσουν και:
Ø θα στέλνουν mail με τους αριθμούς των λαχνών που θέλουν (στo  georgiatrimi@gmail.com ).
Ø Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα επιβεβαιώσει την διαθεσιμότητα των λαχνών και θα τους δεσμεύσει.
Ø Οι συνάδελφοι/ισσες που θα αγοράσουν λαχνούς καταθέτουν το αντίτιμο των λαχνών στο λογαριασμό 5051-072779-781
Ø H ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με mail θα επιβεβαιώσει την αγορά των λαχνών.
 
Αναγκαίες διευκρινίσεις

·       Η λαχειοφόρος αγορά απευθύνεται κυρίως στους εργαζόμενους/ες της Πειραιώς που είναι περίπου 14.000.
·       Στα λαχεία μας κερδίζουν οι τρεις λαχνοί, οι οποίοι συμφωνούν με τα τέσσερα τελευταία ψηφία των τριών πρώτων λαχείων της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου. Ο πρώτος λαχνός είναι τα τέσσερα τελευταία ψηφία του κερδοφόρου αριθμού του τρίδυμου. Ο δεύτερος και τρίτος λαχνός θα είναι αντίστοιχα τα τέσσερα τελευταία ψηφία του δεύτερου και τρίτου κερδοφόρου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου, μετά το τρίδυμο.
·       Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν άμεσα στην ιστοσελίδα της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (www.sysp.gr).
·       
·       Η διάθεση του λαχνού θα γίνει από τους συναδέλφους/ισσες στους οποίους έχουν σταλεί οι λαχνοί και, όπου υπάρχουν, από τα μέλη και τους φίλους ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Παρακαλούμε τους συναδέλφους/ισσες, αν φυσικά και αυτοί το θέλουν, να βοηθήσουν στη διάθεση των λαχνών.
·       Τα πιο πάνω δώρα θα διατεθούν οπωσδήποτε! Αποτελεί πάγια τακτική μας να διατίθενται τα δώρα γιατί θεωρούμε εμπαιγμό των συναδέλφων να αγοράζουν λαχνούς για δώρα που τελικά, δεν κληρώνονται. Για να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας αυτή, επειδή είναι πολύ πιθανόν κάποιοι λαχνοί να μείνουν αδιάθετοι και να περιλαμβάνονται σ' αυτούς κερδοφόροι λαχνοί, θα ισχύσει γι' αυτούς η επόμενη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (13/12, 20/12, 27/12 κ.ο.κ. μέχρι να βρεθεί τυχερός και να μοιραστούν όλα τα δώρα.
·       Πρέπει οι συνάδελφοι, που θα μας τιμήσουν με την αγορά λαχνού/ών, να κρατήσουν το λαχνό τους μέχρι να κληρωθούν όλοι οι λαχνοί και να δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς για όλους τους λαχνούς.
 
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ