Συσπείρωση

Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΑΠ

22/8/2016

Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΑΠ

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 συγκαλείται συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΑΠ με κύριο θέμα τον Προγραμματισμό Δράσης.

Στη Συσπείρωση θεωρούμε ότι ο Προγραμματισμός Δράσης του σωματείου μας είναι ένα ζήτημα σημαντικό και γι’ αυτό χρήζει σοβαρή αντιμετώπιση από όλους μας. Τα ζητήματα που ανοίχτηκαν από το προηγούμενο προεδρείο είναι πολλά και πολλές επίσης είναι και οι εκκρεμότητες. Ο σύλλογος πρέπει να έχει συνέχεια, ανεξάρτητα από το ποια παράταξη προηγείται και ποιες έπονται, και γι’ αυτό, θεωρούμε ότι όλα τα ζητήματα που έχουμε θίξει το προηγούμενο διάστημα θα πρέπει να συνεχίσουμε να τα παλεύουμε, μαζί με τα ζητήματα που θα προκύψουν στο επόμενο διάστημα.

Η συγκυρία είναι δύσκολη, τόσο μέσα στην Τράπεζα όσο και στην οικονομία γενικότερα. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στα Διοικητικά Συμβούλια των Ελληνικών Τραπεζών θα επηρεάσουν και εμάς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η Συσπείρωση είναι αποφασισμένη να συμβάλλει με τις προτάσεις της και τις ιδέες της στον αγώνα για ένα καλύτερο εργασιακό αύριο, και θα κάνουμε εποικοδομητική κριτική όπου νομίζουμε ότι πρέπει.

Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε γιατί με τέτοια βιασύνη, μέσα στον Αύγουστο, που είναι μήνας αδειών και πολλοί λείπουν, συγκλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο για να συζητήσει ένα τόσο σοβαρό θέμα και δεν συγκλήθηκε το Γενικό Συμβούλιο που είναι ένα σώμα ευρύτερο και θα βάλει στη διαδικασία αμφίδρομης ενημέρωσης περισσότερο κόσμο.

Θα επανέλθουμε με περισσότερη ενημέρωση μετά το Διοικητικό Συμβούλιο